μουσάτος άντρας

5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

by tzinav

Είναι αλήθεια ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι σημαντική σε έναν άνθρωπο αλλά δεν είναι και καθοριστική. Υπάρχουν επίσης άλλα στοιχεία που μπορεί να έχει ένας άνδρας και να τον κάνουν να δείχνει ιδιαίτερα γοητευτικός στο αντίθετο φύλο. Συχνά, η γοητεία δεν είναι κάτι που μπορεί να προσδιοριστεί αλλά μερικά μικρά πράγματα μπορούν να την ενισχύσουν.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι η εμφάνιση σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Υπάρχουν μερικά στοιχεία εμφάνισης αλλά και συμπεριφοράς που είναι ικανά να κάνουν μια γυναίκα να σε προσέξει και να σου δώσουν πόντους γοητείας! Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες!

5 Ιδέες για να δείχνεις γοητευτικός!

 

1. Φόρεσε άρωμα

άντρας βάζει κολόνια γοητευτικός

Όλοι ξέρουμε ότι η μυρωδιά σε έναν άνθρωπο είναι πολύ σημαντική. Έτσι, με το να φοράς ένα ωραίο άρωμα σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή των περισσότερων γυναικών. Εξάλλου, στις γυναίκες αρέσει το να προσέχεις τον εαυτό σου και να είσαι καθαρός και περιποιημένος. Φυσικά δε χρειάζεται να υπερβάλλεις με την ποσότητα της κολόνιας σου, μια μικρή δόση από ένα καλό άρωμα είναι αρκετή!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

2. Μεγάλωσε τα μούσια σου- Πώς να γίνεις πιο γοητευτικός

μουσάτος άντρας

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι στις γυναίκες αρέσουν τα μούσια! Και αυτό δεν είναι μύθος! Ένα ελαφρύ μούσι σε κάνει να δείχνεις πιο αρρενωπός, γεγονός που συνήθως γοητεύει τις γυναίκες. Έτσι, αν στο επιτρέπει η δουλειά και η καθημερινότητα σου τότε άσε λίγα γένια που θα σε κάνουν να κερδίσεις πόντους στις γυναίκες!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος

3. Φέρσου με ευγένεια στους γύρω σου

ζευγάρι αγκαλιά γοητευτικός

Φυσικά, μερικά στοιχεία εμφάνισης παίζουν ρόλο στη γοητεία σου. Αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζει η συμπεριφορά και οι τρόποι σου. Έτσι, ένας άντρας που φέρεται με ευγένεια όχι μόνο στις γυναίκες αλλά και στους γύρω του γενικότερα είναι πολύ γοητευτικός. Αν λοιπόν είσαι ένας ευγενικός άνθρωπος να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα κερδίσει τις γυναίκες.

Δες επίσης: Τι πρέπει να κάνεις μετά από έναν κακό χωρισμό

4. Κάν’ την να γελάσει- Πώς να γίνεις πιο γοητευτικός

άντρας γυναίκα γελάνε

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γέλιο είναι ένα τεράστιο αφροδισιακό! Έτσι, το χιούμορ είναι ικανό να σε εκτοξεύσει στα γούστα των γυναικών ακόμα κι αν δεν είσαι αυτό που λέμε ζεν πρεμιέ! Αν λοιπόν καταφέρεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει πηγαία τότε αναμφίβολα δε θα περάσεις απαρατήρητος!

Δες επίσης: 5 Συμβουλές φλερτ αν έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση

5. Να είσαι καλός με τα ζώα

άντρας χαϊδεύει σκύλο

Κάτι ακόμα που κερδίζει ιδιαίτερα τις γυναίκες είναι το να είσαι άνετος με τα ζώα. Εξάλλου, σίγουρα ξέρεις στις γυναίκες αρέσει να βλέπουν έναν άντρα με σκύλο. Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο μόνο και μόνο επειδή αρέσει στις γυναίκες. Απλά το να φέρεσαι καλά στα ζώα θα σου προσδώσει γοητεία!

Related Posts