ζευγάρι κρεβατοκάμαρα κινητό η σχέση σου έχει βαλτώσει

5 Σημάδια ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει

by tzinav

Οι σχέσεις συχνά διατρέχουν ένα κίνδυνο: να πέσουν σε ρουτίνα. Κάποιες φορές η ρουτίνα αυτή είναι φυσιολογική και αναστρέψιμη. Άλλες πάλι, η σχέση σου έχει βαλτώσει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να επανέλθει. Ποια σημάδια όμως μαρτυρούν μια τέτοια κατάσταση;

Αν είσαι σε μια σχέση που τελευταία έχει χάσει τη μαγεία της αλλά θέλεις να την κάνεις να δουλέψει θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αναγνωρίσεις τις ενδείξεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δουλέψεις και να διορθώσεις τα προβλήματα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημάδια ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει!

5 Ενδείξεις ότι η σχέση σου έχει ρουτινιάσει!

 

1. Κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια

ζευγάρι βλέπει τηλεόραση

Αν τον τελευταίο καιρό δε δοκιμάζετε τίποτα νέο με την κοπέλα σου και κάνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια τότε αυτή είναι μια ένδειξη ρουτίνας. Η ρουτίνα δεν είναι πάντα κάτι αρνητικό. Τα πράγματα όμως είναι κακά όταν δεν απολαμβάνεις πια αυτή τη ρουτίνα. Αν θέλεις να σώσεις τη σχέση προσπάθησε να εντάξεις νέες εμπειρίες στη σχέση.

Δες επίσης: 4 Tips για να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή!

2. Δεν έχεις ερωτική επιθυμία

ζευγάρι κρεβατοκάμαρα κινητό η σχέση σου έχει βαλτώσει

Αν η ερωτική σου διάθεση έχει πέσει και δεν έχει όρεξη να βρεθείς με την κοπέλα σου τότε αυτό είναι κακό σημάδι. Ειδικά μάλιστα αν αυτή η πτώση προέρχεται από ανία τα πράγματα είναι χειρότερα. Εξάλλου, η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού είναι πολύ σημαντικό να είναι υγιής και ενδιαφέρουσα.

Δες επίσης: 4 Tips για να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή!

3. Βαριέσαι συχνά- Σημάδια ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει

ζευγάρι βαριέται η σχέση σου έχει βαλτώσει

Αν πιάνεις τον εαυτό σου πιο πολύ να βαριέται παρά να περνάει καλά στη σχέση τότε αυτό σίγουρα σημαίνει ότι έχετε βαλτώσει. Ειδικά αν η ανία αυτή είναι μόνιμη τότε θα πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να περάσει!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι ταιριάζεις με έναν άνθρωπο!

4. Έχεις εκνευρισμό

νευρικός άντρας

Όταν δεν έχεις μια σχέση που σε ικανοποιεί και που περνάς καλά είναι λογικό να έχεις μια ανεξήγητη νευρικότητα. Αν λοιπόν τελευταία είσαι σε κατάσταση εκνευρισμού τότε αυτός μπορεί να προέρχεται από το ότι η σχέση σου δε σε καλύπτει πια γιατί έχει φύγει η μαγεία της.

Δες επίσης: 5 Κοινοί λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα!

5. Σε ελκύουν άλλες γυναίκες- Σημάδια ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει

άντρας φλερτάρει γυμναστήριο

Μπορεί να μη σε ελκύει πια η κοπέλα σου αλλά δεν αποκλείεται να σε ελκύουν άλλες. Αν λοιπόν είσαι έτοιμος να φλερτάρεις με άλλες ή ακόμα και να προχωρήσεις παραπάνω τότε τα πράγματα δεν είναι καλά για τη σχέση σου. Ίσως έχει έρθει η ώρα να δώσεις τέλος στη ρουτίνα τερματίζοντας τη σχέση.

Related Posts