άντρας κοστούμι

5 Κοινοί λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα!

by tzinav

Το να βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση είναι κάτι που πολλοί επιζητούν. Αν όμως αισθάνεσαι ότι το να κάνεις σχέση με μια γυναίκα είναι πολύ δύσκολο για εσένα, θα πρέπει να αναρωτηθείς τι φταίει για αυτό. Μπορεί μερικές συμπεριφορές σου να σε σαμποτάρουν ασυναίσθητα. Μόνο βελτιώνοντας τες θα μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω!

Μπορεί να είσαι ευχάριστος και εμφανίσιμος αλλά παρόλα αυτά να μην καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με μια γυναίκα.  Για να λύσεις αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να βρεις σε τι οφείλεται ώστε να το αλλάξεις! Ανακάλυψε λοιπόν ποιοι είναι οι 5 κοινοί λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα!

Γιατί δε μπορείς να βρεις κοπέλα!

 

1. Παραείσαι επιλεκτικός

μοναχικός άντρας λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα

Φυσικά είναι λογικό να έχεις κάποια standards όσον αφορά τις γυναίκες. Παρόλα αυτά, πολλοί άντρες παραείναι επιλεκτικοί και θέλουν να έχουν δίπλα τους μόνο την τέλεια γυναίκα. Είναι καιρός όμως να χαλαρώσεις τις απαιτήσεις σου και να δεις πέρα από την εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, δε φαίνονται όλοι οι άνθρωποι με την πρώτη, επομένως καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε μια γυναίκα πριν την απορρίψεις.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

2. Φαίνεσαι απελπισμένος- Λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα

σκεπτικός άντρας

Δυστυχώς η απελπισία είναι κάτι που οι γυναίκες μπορούν να διακρίνουν σε έναν άντρα! Ποια θα ήθελε δίπλα της έναν άντρα που ψάχνει απελπισμένα για μια γυναίκα; Αν λοιπόν έχεις καιρό να κάνεις σχέση και θέλεις απελπισμένα να προχωρήσεις με μια γυναίκα δε θα πρέπει να καταφεύγεις σε υπερβολές. Φέρσου χαλαρά και μην έχεις τη σχέση σαν αυτοσκοπό κάθε γνωριμίας σου με το αντίθετο φύλο!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά

3. Είσαι πολύ αγχωμένος όταν προσεγγίζεις μια κοπέλα

ζευγάρι πίνει πότο

Σίγουρα όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα για να τη φλερτάρεις δεν είναι η πιο χαλαρή κατάσταση. Το να δείχνεις όμως πολύ αγχωμένος είναι κάτι που ξενερώνει τις γυναίκες. Εξάλλου, αν έχεις άγχος είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να δείξεις την προσωπικότητα σου και την χαλαρή πλευρά σου, η οποία είναι συνήθως πιο γοητευτική.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

4. Δεν προσέχεις την εμφάνιση σου- Λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα

άντρας κοστούμι

Όπως και να έχει η εξωτερική εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση που έχουμε από έναν άνθρωπο. Αν λοιπόν εσύ δεν προσέχεις τη δική σου πώς περιμένεις να κάνεις το κλικ σε κάποια γυναίκα; Δε μιλάμε φυσικά για ακρότητες. Ωστόσο, ένα προσεγμένο ντύσιμο, μια ωραία μυρωδιά και ο σεβασμός στους κανόνες υγιεινής είναι άκρως απαραίτητα για να σε προσέξει μια γυναίκα!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος

5. Τα παρατάς πολύ νωρίς- Λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα

άντρας γυναίκα κοιτάζονται λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα

Σίγουρα στην προσωπική σου ζωή θα βιώσεις αρκετές απορρίψεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το βάζεις κάτω και να κλειδώνεσαι. Είναι απόλυτα λογικό να μην ταιριάζεις με κάθε γυναίκα που προσεγγίζεις, γι’ αυτό και να μην προχωράει η κατάσταση. Από κάθε κατάσταση όμως θα πρέπει να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι ώστε να επανέρχεσαι καλύτερος!

Related Posts