5 Συνήθειες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες!

by Kostas S.

Το να είσαι ελκυστικός και χαρισματικός είναι κάτι που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι γεννιέσαι με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν και σε ένα βαθμό κάτι τέτοιο ισχύει, στην πραγματικότητα το πόσο ελκυστικός είσαι εξαρτάται από καθημερινές συνήθειες που έχεις και από τη συμπεριφορά σου. Μπορείς εύκολα να γίνεις πιο ελκυστικός αν βάλεις στη ζωή σου κάποιες απλές και εύκολες συνήθειες. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 καθημερινές συνήθειες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες. 

5 Συνήθειες που έχουν οι άνδρες με επιτυχία στις Γυναίκες

 

1. Δίνουν κομπλιμέντα

χαμογελαστή γυναίκα την κάνεις να κολλήσει

Όταν δίνεις κομπλιμέντα που είναι αληθινά και τα εννοείς δεν κάνουν μόνο τον άλλον να αισθάνεται όμορφα, αλλά και εσένα. Επίσης, δείχνεις στον περίγυρό σου ότι είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους που είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Δες επίσης: Γιατί δε χρειάζεται να είσαι όμορφος ώστε να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες

2. Δεν καπνίζουν

όχι τσιγάρο σήμα

Το κάπνισμα δυστυχώς είναι μία κακιά συνήθεια που έχουν ακόμα πολλοί άνδρες, ειδικά στην Ελλάδα. Έχουν γίνει χιλιάδες έρευνες και έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητα ότι το κάπνισμα έχει πολλές καταστροφικές συνέπειες για το σώμα σου. Κιτρινίζει τα δόντια σου, δημιουργεί ρυτίδες στο πρόσωπο και κάνει το στόμα σου να μυρίζει άσχημα.

3. Ξέρουν από ντύσιμο

άνδρας ντύσιμο ρούχα

Η εξωτερική σου εμφάνιση θα εκτοξευθεί σε μεγάλο βαθμό αν ντυθείς με το δικό σου προσωπικό στυλ. Δε χρειάζεται να αγοράσεις ακριβά ρούχα, όπως και δε χρειάζεται να ντυθείς με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αγόρασε μερικά άσπρα μονόχρωμα κοντομάνικα μπλουζάκια, ένα καλό jean και ένα ζευγάρι άσπρα παπούτσια. Μόνο και μόνο από αυτά θα είσαι πολύ πιο ελκυστικός.

Δες επίσης: 5 Tips για να φαίνεσαι ακριβά ντυμένος πάντα

4. Χαμογελούν συχνά

χαμογελαστός άνδρας

Το χαμόγελο είναι το πιο εκφραστικό μέσο χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις. Όταν χαμογελάς ο περίγυρος σου θα δημιουργήσει την εντύπωση ότι είσαι πιο φιλικός, πιο διασκεδαστικός και γενικά πιο ελκυστικός. Προσπάθησε να μη χαμογελάς όλη την ώρα, γιατί θα φαίνεται ψεύτικο και αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα δόντια προσπάθησε να το φτιάξεις.

Δες επίσης: 5 Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι γοητευτικός!

5. Περιποιούνται το πρόσωπο τους

άνδρας περιποίηση πρόσωπο

Δες επίσης: 5 Tips για να δείχνεις ωραίος καθώς μεγαλώνεις!

Θέλεις να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο τώρα, αλλά και όταν μεγαλώσεις. Ξεκίνησε τώρα να περιποιείς το πρόσωπο σου ανεξάρτητα την ηλικία σου. Αγόρασε ένα ειδικό σαπούνι και μία ενυδατική κρέμα προσώπου. Τέλος, να φοράς πάντα αντηλιακό όταν έχει έντονη ηλιοφάνεια ακόμα και τον χειμώνα.

Related Posts