άντρας πιάνει κεφάλι δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Συνήθειες που υποδηλώνουν ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση

by tzinav

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση ξεχωρίζει. Ωστόσο, όλοι οι άνθρωποι περνάνε περιόδους, είτε σύντομες είτε μεγάλες, όπου δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Βέβαια κάποιες φορές αυτό καμουφλάρεται και δεν είναι εμφανές στον περίγυρο ενώ άλλες όχι. Συγκεκριμένα, υπάρχουν μερικές συνήθειες που φανερώνουν ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και που σίγουρα θα ήθελες να κόψεις. Κι αυτό γιατί το να φαίνεσαι ανασφαλής δε σου κάνει καλό ούτε στον επαγγελματικό ούτε στον ερωτικό τομέα της ζωής σου.

Μπορεί να νομίζεις ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να κρύψεις την ανασφάλεια σου αλλά ορισμένες κινήσεις σου μπορούν να σε προδώσουν. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές συνήθειες που υποδηλώνουν ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση!

Πράγματα που κάνεις και δείχνουν ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση!

Αποφεύγεις την οπτική επαφή- Σημάδια ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση

άντρας κοιτάει κάτω

Το να μην κοιτάς τον συνομιλητή σου στα μάτια είναι ένα κλασικό σημάδι αμηχανίας αλλά και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Σίγουρα λοιπόν αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δουλέψεις γιατί όχι μόνο αποπνέεις ανασφάλεια όταν το κάνεις αλλά δυσκολεύεις τους άλλους στην επικοινωνία. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιο δύσκολο για κάποιον να συνδεθεί με ένα άτομο που αποφεύγει την οπτική επαφή.

Δες επίσης: 4 Σημάδια ότι έχεις μια τοξική σχέση με τον εαυτό σου

Απολογείσαι διαρκώς

συνάδελφοι συζητούν δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Για πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν αυτοπεποίθηση το “συγγνώμη” γίνεται μια καραμέλα.  Το να απολογείσαι διαρκώς και σχεδόν χωρίς αφορμή δείχνει ότι δεν είσαι σίγουρος για αυτά που λες και που κάνεις. Άσε που μπορεί πολλοί άνθρωποι γύρω σου να το εκμεταλλευτούν. Είναι καλύτερα λοιπόν να λες συγγνώμη μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται κι όχι με το παραμικρό.

Δες επίσης: 6 Tips για μια γλώσσα του σώματος γεμάτη αυτοπεποίθηση

Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις

άντρας γυαλιά σκέφτεται δεν έχεις αυτοπεποίθηση

Η αναποφασιστικότητα μπορεί να υποδηλώνει πολλά πράγματα, από τελειομανία μέχρι ακόμα και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ένας άντρας που ξέρει ποιος είναι, έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και νιώθει καλά με αυτόν δείχνει πίστη στις ικανότητες και στις αποφάσεις του. Η συνεχής αδυναμία σου να παίρνεις αποφάσεις είναι ένα ακόμα σημάδι ότι είσαι ανασφαλής.

Δες επίσης: 5 Συνήθειες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες!

Μιλάς σιγά- Σημάδια ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση

άντρες μιλάνε

Το να μιλάς σιγά δείχνει ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για αυτά που λες. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο προδιαθέτεις αρνητικά και τους υπόλοιπους που σε ακούνε. Φρόντισε λοιπόν να δουλέψεις αυτό το χαρακτηριστικό σου για να δείχνεις πιο δυναμικός και με αυτοπεποίθηση.

Δες επίσης: Πως να έχεις αυτοπεποίθηση με τις κοπέλες

Τρως τα νύχια σου

άντρας τρώει νύχια

Το να τρως τα νύχια σου είναι μια κακιά συνήθεια που πρέπει να αποβάλλεις για πολλούς λόγους. Βέβαια δεν προκύπτει τυχαία αλλά μπορεί να δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου. Συνήθως την έχουν αγχώδεις άνθρωποι που δεν έχουν πολλή αυτοπεποίθηση. Αν δε θέλεις λοιπόν να προδίδεσαι θα πρέπει να κόψεις τη νευρική και κακή αυτή συνήθεια.

Related Posts