ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα χειρούργος

Τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα του κόσμου!

by theman

Όλοι μας θα θέλαμε να βγάζουμε εξαψήφια ή και επταψήφια ποσά κάθε χρόνο από το επάγγελμα μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν. Σε ποιες χώρες, όμως, θα βρεις τέτοιους μισθούς; Οι χώρες οι οποίες προσφέρουν τέτοια ετήσια ποσά δεν είναι άλλες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, τη Δανία, την Ισλανδία, τη Νορβηγία και φυσικά δε γινόταν να λείπει το πανάκριβο Λουξεμβούργο. Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω, ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα του κόσμου!

Ποια είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα του κόσμου;

 

1. Αναισθησιολόγος

αναισθησιολόγος

Η δουλειά ενός αναισθησιολόγου είναι απαιτητική, αλλά και πολύ καλά αμοιβόμενη. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, ένας αναισθησιολόγος στις ΗΠΑ, βγάζει περίπου 208.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται, ίσως, για το επάγγελμα, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας.

Δες επίσης: Πως να βελτιωθείς επαγγελματικά!

2. Σωματοφύλακας

σωματοφύλακας

Ένας σωματοφύλακας πέρα από το, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις διακινδυνεύει τη ζωή του για τους άλλους, θα έλεγε κάνεις πως το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Έρευνες έχουν δείξει, πως κατά μέσο όρο ένας σωματοφύλακας κερδίζει 132.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, αυτά τα ποσά ισχύουν για όσους έχουν υπηρετήσει στο στρατό ή σε κρατικές μυστικές υπηρεσίες.

Δες επίσης: 7 Πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσεις αν θέλεις να γίνεις πλούσιος!

3. Χειρουγός

ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα χειρούργος

Όλοι ξέρουμε πόσο καλά πληρώνεται ένας χειρούργος. Φυσικά, το στρες, το άγχος και η ευθύνη που φέρει ένας χειρούργος είναι αρκετά, για να δικαιολογηθεί αυτό το τεράστιο ποσό που βγάζει κάθε χρόνο. Ο μέσος όρος της αμοιβής ενός τέτοιου επαγγέλματος είναι 131.000 ευρώ. Φυσικά, αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα της κρίσης. Συνεπώς, εάν θέλεις να κυνηγήσεις αυτά τα ποσά, καλύτερα να το σκεφθείς για εξωτερικό.

Δες επίσης: 5 Λάθη που σε εμποδίζουν να γίνεις πλούσιος

4. Αντί-hacker

αντι χάκερ

Ακούγεται πολύ περίεργο και ίσως πολλοί να μην ξέρουν καν ότι υπάρχει ένα τέτοιο επάγγελμα. Κι όμως, υπάρχει και είναι και πολύ κερδοφόρο. Υπάρχουν πιστοποιημένοι αντι-hackers, που κυμαίνονται γύρω από το ηλεκτρονικό έγκλημα, ώστε να προστατεύσουν τους πελάτες τους. Αυτή η εργασία αμοίβεται με, περίπου, 109.000 ευρώ ετησίως.

Δες επίσης: 10 Πράγματα πρέπει να μην κάνεις αν θες να γίνεις πλούσιος!

5. Οινολόγος

Δες επίσης: Πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους οι 10 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο!

ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα οινολόγος

Γενικά, στον κόσμο έχουν διακριθεί 214 top οινολόγοι, ως Master Of Wine. Οι ίδιοι έχουν ετήσια κέρδη περίπου 91.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, αφού πρέπει να περάσεις από τεράστια εκπαίδευση. Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσεις 3 κύκλους σπουδών, που μπορεί. να φτάσουν μέχρι και τα 12 χρόνια, έως ότου να ενταχθείς κι εσύ σε αυτήν τη λίστα.

Related Posts