άντρας φιλάει χέρι

5 Τρόποι για να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

by tzinav

Πολλοί άντρες προτιμούν γυναίκες που είναι μεγαλύτερες από εκείνους σε ηλικία. Εξάλλου, υπάρχουν πολλοί λόγοι να σου αρέσει μια πιο ώριμη γυναίκα. Για παράδειγμα, συνήθως είναι περισσότερο ανεξάρτητες συναισθηματικά αλλά και οικονομικά, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στη ζωή και εκπέμπουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά τις καθιστούν πιο γοητευτικές για πολλούς. Αν λοιπόν κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία αντρών πρέπει να προσαρμόσεις τον τρόπο που προσεγγίσεις μια τέτοια γυναίκα.

Είναι αλήθεια ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες ίσως χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς από αυτούς που έχεις συνηθίσει προκειμένου να τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τρόπους για να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα!

Πως να προσεγγίσεις μια μεγαλύτερη γυναίκα!

 

1. Να είσαι gentleman- Πως να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

άντρας φιλάει χέρι

Η λογική λέει ότι μια ώριμη γυναίκα έχει γνωρίσει διάφορα είδη αντρών στη ζωή της. Γι’ αυτό και έχει μάθει να ξεχωρίζει αυτούς που αξίζουν το χρόνο της από εκείνους που δεν τον αξίζουν. Έτσι, το να είσαι gentleman και να της φέρεσαι σωστά, με σεβασμό και με ευγένεια είναι κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από τον όχλο και να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: Τι να προσέξεις αν σου αρέσει κάποια συνάδελφος

2. Μην δείχνεις κολλημένος- Πως να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

ζευγάρι selfie

Κάτι που πιθανότατα να απωθήσει κάθε γυναίκα που έχει μια άλφα εμπειρία στη ζωή είναι το να είσαι προσκολλημένος επάνω της και να της δείχνεις ότι την έχεις συνεχώς ανάγκη. Με άλλα λόγια, σίγουρα δε θέλεις να σε δει σαν παιδί το οποίο την χρειάζεται. Αντίθετα, θα είσαι πιο γοητευτικός αν εκφράζεις τα αισθήματα σου χωρίς πίεση και παραμένοντας ανεξάρτητος.

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

3. Δε χρειάζεται να αναφέρεις συνεχώς το θέμα της ηλικίας

ώριμη γυναίκα νεότερος άντρας γελάνε

Ναι, έχετε είτε πολλά είτε λιγότερα χρόνια διαφοράς και το ξέρετε και οι δύο. Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να αναφέρεις διαρκώς τη διαφορά ηλικίας που έχετε. Με το να το θίγεις συνεχώς θα κάνεις τη γυναίκα να πιστεύει ότι για εσένα είναι σημαντικό.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που σε απορρίπτουν οι γυναίκες!

4. Να είσαι ειλικρινής- Πως να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

χαμογελαστή ώριμη γυναίκα άντρας φύση

Αν υπάρχει κάτι στη σχέση που σε ενοχλεί ή δε σε κάνει χαρούμενο τότε πρέπει οπωσδήποτε να το συζητήσεις. Γενικά, η ειλικρίνεια σε όλες τις σχέσεις αλλά και ιδιαίτερα σε μια σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα είναι άκρως σημαντική. Εξάλλου, η εμπειρία και η ηλικία συνήθως σε κάνουν πιο openminded με αποτέλεσμα η γυναίκα που σου αρέσει να μπορεί να δείξει περισσότερη κατανόηση και να είναι ανοιχτή σε συζήτηση.

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά μιας τοξικής γυναίκας!

5. Να είσαι ανοιχτός στο να σε διδάξει

γυναίκα κρατάει χέρι

Φυσικά, θα πρέπει να παραδεχτείς ότι μια γυναίκα που έχει ζήσει αρκετά περισσότερα χρόνια από εσένα είναι και πιο έμπειρη. Καλό είναι λοιπόν να είσαι ανοιχτός στο να μάθεις πράγματα από εκείνη και να μη βγαίνει μπροστά το εγώ και η υπερηφάνεια σου. Με άλλα λόγια, επωφελήσου από τις γνώσεις και τη σοφία της και άφησε την να σε κάνει έναν καλύτερο άντρα.

Related Posts