Γυναίκα σε βιντεοκλήση να πίνει κρασί, τρόποι για να μην βαρεθείς την σχέση εξ αποστάσεως

4 Τρόποι να μην βαρεθείτε την σχέση εξ αποστάσεως σας!

by theman

Αν έχεις δοκιμάσει την σχέση εξ αποστάσεως ξέρεις τότε τι εστί. Η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο καθένας είναι σίγουρα μεγαλύτερη αφού δεν μπορείτε να νιώσετε ο ένας τον άλλον σωματικά. Τα ραντεβού πλέον δεν γίνονται στο αγαπημένο σας σημείο και ούτε με μήνυμα “σε μισή ώρα έρχομαι να σε πάρω”. Πλέον υπάρχει το σε μισή ώρα βιντεοκλήση. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι προκειμένου να λειτουργήσει και να είναι υγιής σχέση πρέπει να βρείτε την δικιά σας ισορροπία.

Πολλοί που το δοκίμασαν, έφτασαν μετά από λίγο καιρό να βαριούνται την σύντροφο τους ακόμα και να απατούν επειδή απλά βαριούνται και δεν καλύπτονται. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την φλόγα στην σχέση σου. Θα διαβάσεις λοιπόν τους 4 τρόπους για να μην βαρεθείτε την σχέση εξ αποστάσεως σας! Δες επίσης: 8 Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε μια τοξική σχέση!

Συμβουλές για να μην βαρεθείς την σχέση εξ αποστάσεως!

 

1) Online θεατρική παράσταση

ζευγάρι έτοιμο για ταινία ή θεατρική παράσταση

Ποιος δεν θα κουραζόταν αν μιλούσε όλη την μέρα για το πρόγραμμα του, βομβαρδίζοντας την συζήτηση με “άνοστα” και ανιαρά μηνύματα; Οι περισσότεροι από αυτούς που χωρίζουν όταν έχουν σχέση εξ αποστάσεως έχουν ως βασικό λόγο ότι βαριόντουσαν και τους κούραζε αυτή η επικοινωνία. Με βάση αυτόν τον λόγο λοιπόν, μπορείς να την προτείνεις να δείτε μαζί μία θεατρική παράσταση.

Πλέον online υπάρχουν πάρα πολλοί θίασοι που προσφέρουν την δυνατότητα σε εμάς να παρακολουθήσουμε τις παραστάσεις τους μέσω μίας πλατφόρμας, για παράδειγμα το γνωστό zoom. Αγοράζεις δύο εισιτήρια και τα κάνεις έκπληξη στην σύντροφο σου! Μόλις έκλεισες ένα βράδυ για τους δύο σας. Ένα βράδυ που σίγουρα αποτελεί μία έξτρα εμπειρία. Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε θα το κάνεις;

Δες επίσης: 4 Λόγοι που οι γυναίκες δεν απαντάνε στα μηνύματα σου!

2) Μαγειρέψτε “μαζί”

Άνδρας μαγειρεύει

Βαριέσαι και δεν είσαι λάτρης του θεάτρου; Μην μου αγχώνεσαι γιατί εννοείται σου έχουμε τον τρόπο. Ένα ακόμα λοιπόν ραντεβού που μπορείς να κλείσεις με την σχέση και σίγουρα θα διατηρήσει την φλόγα μεταξύ σας είναι να μαγειρέψετε μαζί. Τι εννοώ με αυτό; Kανόνισε μία μέρα που θα είσαι ελεύθερος το βράδυ και αυτή επίσης διαθέσιμη. Στείλε στη σχέση του μία συνταγή ή ακόμα και ένα σημείωμα να γράφει ότι έχει κλείσει ένα δείπνο.

Βάλε την φαντασία σου και δοκίμασε κάτι καινούργιο. Αν δεν έχετε δοκιμάσει κινέζικη ή ταϊλανδέζικη κουζίνα τότε ήρθε η ώρα. Ψάξε μία συνταγή που θα είναι στα γούστα σας και φτιάξτε την μαζί. Μην το κουράσεις όμως! Να μπούμε στο ψητό αλλά όχι και να κάνουμε ένα δίωρο για ένα πιάτο. Θα δεις ότι σίγουρα θα αρέσει η ιδέα σου και θα σας αναζωογονήσει.

Δες επίσης: 10 Πράγματα που κάνει ένας αληθινός άντρας σε μια σχέση!

3) Netflix party

ποπ κορν στο σαλόνι

Σε ποιον δεν αρέσει να βλέπει σειρές και ταινίες με το αγαπημένο του πρόσωπο; Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε σχέση εξ αποστάσεως είναι ένα από τα βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το app extension (Νetflix party) από το Google apps, να βρεις την ταινία και να στείλεις τον link στο σύντροφο σου. Κάνε σωστή επιλογή ανάλογα με την διάθεση και την ενέργεια σας. Προκειμένου να νιώσετε ο ένας τον άλλον καλύτερα βάλε κάτι που θα σας χαρίζει γέλια και θα είναι μία ευκαιρία για να πειράξετε και να φλερτάρετε μεταξύ σας. Καλή απόλαυση!

Δες επίσης: 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

4) Δουλέψτε μαζί

Βιντεοκλήση ενώ δουλεύουν μαζί, ένας από τους τρόπους να μην βαρεθείς την σχέση εξ αποστάσεως

Για να μην χαθεί η μαγεία στην σχέση σας πρέπει πάντα να υπάρχει επικοινωνία και όρεξη να κάνετε πράγματα. Το να αισθάνεσαι ότι βολεύεσαι κάπου και βαριέσαι αυτό που έχεις είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξεις. Το να δουλέψετε μαζί είναι ένας τρόπος να αισθανθείτε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα, στην πίεση του καθενός και σίγουρα αυτό θα σας χαλαρώσει και θα νιώσετε ότι γνωρίζεστε καλύτερα και συνδέεστε. Αν λοιπόν έχεις λίγα πράγματα να κάνεις για την δουλειά σου στο σπίτι, άνοιξε το λάπτοπ και πάρε βιντεοκλήση την σχέση σου! Δοκίμασε το και θα δεις.

Δες επίσης: 3 Κανόνες για όταν σε χωρίσει η σύντροφος σου!

Πως θα δουλέψει η σχέση εξ αποστάσεως σου

Γυναίκα σε βιντεοκλήση να πίνει κρασί, τρόποι για να μην βαρεθείς την σχέση εξ αποστάσεως

Προκειμένου να μην βαριέστε και να σώσεις την σχέση σου πρέπει αρχικά να επικοινωνείς αυτό που αισθάνεσαι. Το να είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις ένα βράδυ σε αυτήν είναι αυτό που κρατάει την μαγεία στο όλο πράμα. Οι σχέσεις δεν θέλουν θαύματα και υπεράνθρωπες προσπάθειες. Απλά λίγη φαντασία, εφευρετικότητα και όρεξη με σκοπό να δουλέψει και να προχωρήσει. Ένας ακόμα τρόπος να κάνεις ερωτήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ένα παράδειγμα είναι να ρωτήσεις “ποια είναι τα αγαπημένα της σημεία πάνω σου” ή “ποιο μέρος συνέδεσε με εσένα;”. Η σχέση εξ αποστάσεως θέλει ισορροπία και αυτήν σίγουρα μπορείτε να την βρείτε!

Related Posts