παραγωγικότητα

3 Τρόποι να είσαι παραγωγικός όλη μέρα στο γραφείο!

by theman

Ξέρω, πως είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος 8 ώρες σερί στη δουλειά. Ειδικά, κατά τις μεσημεριανές ώρες σίγουρα προτιμάς να είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και να χαλαρώνεις. Πώς, όμως, θα διατηρήσεις ή θα αυξήσεις την παραγωγικότητα σου στο γραφείο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Το the-man είναι εδώ να σου δείξει 3 τρόπους που μπορείς να παραμείνεις παραγωγικός όλη μέρα στο γραφείο!

Πώς να μείνεις παραγωγικός όλη μέρα στο γραφείο;

1. Τονωτικό ενέργειας

παραγωγικότητα

Είναι λογικό μετά από τόσες ώρες στο γραφείο, να νιώθεις εξαντλημένος και κουρασμένος. Προκειμένου, λοιπόν, να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να συνεχίσεις να είσαι παραγωγικός, μπορείς να πιεις ένα ποτήρι πράσινο τσάι αντί για καφέ. Μπορείς, επίσης, να φας ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα που θα σου δώσει ενέργεια.

Δες επίσης: 6 Τροφές για περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα!

2. Ενυδατώσου

ενυδάτωση

Ακόμη και λίγο αφυδατωμένος να είσαι, θα παρατηρήσεις τρομερή διαφορά στην αντοχή και στην ενέργεια σου. Σίγουρα, θα νιώθεις πιο εξαντλημένος. Και αυτό συμβαίνει, διότι ο οργανισμός μας, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά, χρειάζεται και τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης. Για αυτό, προσπάθησε να πίνεις, περίπου, 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Δες επίσης: 5 Tips για να πετύχεις στη νέα δουλειά σου

3. Κινήσου

τηλέφωνο δουλειά

Δες επίσης: 5 Συνήθειες που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σου!

Σίγουρα, μια καταπληκτική λύση για να ξυπνήσεις και να αναζωογονηθείς είναι να κινηθείς στο χώρο. Κάνε μια βόλτα, ώστε να ξεπιαστείς, να πάρεις λίγο αέρα και να επιστρέψεις ανανεωμένος. Εάν από την άλλη, δεν σου επιτρέπεται να σηκωθείς, μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο τηλεφώνημα σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να αδειάσει το μυαλό σου.

Related Posts