gumnastiki squat antres

5 Τύποι ασκήσεων που θα σε βοηθήσουν στο SEΧ!

by theman

Το seχ μπορεί να είναι ταυτόχρονα η πιο ευχάριστη και η πιο αγχωτική εμπειρία που έχουμε με τον /την σύντροφο μας. Προκειμένου να απολαύσεις την στιγμή, παίζει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο η οικειότητα που έχεις με τον άλλο, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η φυσική σου κατάσταση.

Εννοείται ότι για να το ευχαριστηθείς τόσο εσύ όσο και η καλή σου δεν χρειάζεται να είσαι το παιδί λάστιχο, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο το να πιάνεσαι, να ιδρώνεις και να συνεχίζεις με το ζόρι.

Για αυτό σου το πρόβλημα όμως υπάρχουν κάποιοι τύποι ασκήσεων που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σεξοuαλική σου ζωή! Δες ακόμη 5 εύκολους τρόπους για να αυξήσεις την τεστοστερόνη σου!

 

Ποιοι τύποι ασκήσεων θα βελτιώσουν τη σεξοuαλική σου ζωή!

 

Κάνε cardio για αντοχή

askisis cardio antres

Αν δεν είσαι σε φόρμα, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις όσο κάνεις seχ είναι ότι αρχίζεις να αναπνέεις πιο βαριά και δύσκολα, ενώ ιδρώνεις και κουράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάζεις συχνά τη στάση για να κάνεις αυτές που θεωρείς πιο άνετες για εσένα ή ακόμη και να επιβραδύνεις τον ρυθμό.

Η αερόβια άσκηση και το cardio πρόγραμμα όμως, όπως το τρέξιμο, το σχοινάκι, το κολύμπι και το ποδήλατο, έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την αντοχή μας. Επιπλέον, μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το βάρος σου, βοηθώντας ενδεχομένως την απόδοση σου στο κρεβάτι.

Κάνε 10-20 λεπτά την ημέρα τρέξιμο, 5-20 λεπτά την ημέρα σχοινάκι, μέχρι 30 λεπτά κολύμπι και 30 λεπτά ποδήλατο. Με 1.5 ώρα γυμναστική τη μέρα θα δεις τρομερή διαφορά, πόσο μάλλον αν παίρνεις και τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής! Δες ακόμη τα 8 καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για το «εργαλείο» σου!

Κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης για τον κορμό και τα πόδια

gumnastiki squat antres

Στην συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να βελτιώσεις τόσο τη μυϊκή δύναμη όσο και τη μυϊκή αντοχή των ποδιών σου. Όπως ήδη γνωρίζεις, τα πόδια είναι εκείνα που σταθεροποιούν το σώμα σου σε διάφορες στάσεις, ώστε να μπορέσεις να δώσεις και την απαιτούμενη ώθηση.

Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο πιο δυνατά είναι τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις χωρίς να σε πιάνουν κράμπες και να κουράζεσαι!

Τι ασκήσεις θα πρέπει να κάνεις; Προφανώς τα squats με βάρη είναι ότι καλύτερο για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά σε συνδυασμό με γέφυρα γλουτών, Ab wheel rollout (δηλαδή η κύλιση της ρόδας στο πάτωμα, με τα γόνατα λυγισμένα), και Cross body crunch.

Κάνε ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος

plank askisi the-man.gr

Και μόνο που βλέπεις την άσκηση στην φωτογραφία νομίζω ότι καταλαβαίνεις και σε ποιες στάσεις χρησιμεύει. Σε οποιαδήποτε μπορεί να είναι από πάνω ο άντρας και γενικότερα σε οποιαδήποτε πρέπει να έχει δύναμη στα χέρια του, όπως δηλαδή στα όρθια.

Το ιεραποστολικό όμως και στα 4 είναι από τις πιο διαδεδομένες στάσεις, οπότε θα έπρεπε να δώσεις βάση στα χέρια σου. Η άσκηση Plank (δηλαδή αυτή που βλέπεις στην φώτο), τα pushups και τα Chin-ups είναι οι καλύτερες ασκήσεις αυτής της ομάδας. Δες ακόμη 8 τρόπους για να γίνεις καλύτερος στο SΕΧ!

Κάνε ασκήσεις πυελικού εδάφους

askisis pielikou edafous veltiosi krevati

Το συγκεκριμένο είδος ασκήσεων (Kegel) μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα και στο σπίτι σου, καθώς στην ουσία δεν είναι για να γυμναστείς αλλά για να βελτιωθεί η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και να ενισχυθούν οι μύες του πυελικού εδάφους.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σφίγγεις και έπειτα να χαλαρώνεις τους μύες σου για 5 δευτερόλεπτα κάνοντας 10 με 15 επαναλήψεις κάθε φορά. Αυτό είναι καλό εφόσον δεν είναι κουραστικό να το κάνεις πολλές φορές την ημέρα, ώστε να αυξήσεις την απόλαυση και φυσικά την απόδοση κατά τη διάρκεια του σeξ.

Κάνε ασκήσεις ευελιξίας για τα πόδια και τους γοφούς

Τέλος και η ευελιξία παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο και δεν χωράει καμία αμφιβολία για αυτό. Αυτό όμως είθισται να το λένε για τις γυναίκες, πράγμα που δεν είναι απόλυτα σωστό. Και ο άντρας θα πρέπει να είναι εξίσου ευέλικτος για να μπορέσει να κάνει περισσότερες κινήσεις και να ευχαριστηθεί την πράξη όσο και η σύντροφος του.

Έτσι θα καταφέρει να αποφύγει τις κράμπες ή το τράβηγμα κάποιου μυ. Σε κανέναν άντρα δεν θα άρεσε να μείνει έτσι επειδή τον έπιασε ένας ξαφνικός πόνος. Μην παραλείψεις λοιπόν να δώσεις βάση και σε αυτού του είδους τις ασκήσεις που αφορούν τις διατάσεις! Δες ακόμη 12+1 ασκήσεις για καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι!

Related Posts