λεκέδες στα ρούχα υψηλό δείκτη νοημοσύνης

Γιατί αν λερώνεις εύκολα τα ρούχα σου δείχνουν υψηλό IQ

by theman

Όλοι μας έχουμε ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο, που κάθε φορά που τρώει, λερώνει τα ρούχα του. Ίσως είσαι κι εσύ αυτός, που έχει πάντα στάμπες στις μπλούζες από φαγητά. Μπορεί να μας φαίνεται αστείο, ακόμα και χαριτωμένο καμιά φορά. Ωστόσο, ήξερες ότι μπορεί να είναι και σημάδι ευφυΐας; Έχουν γίνει έρευνες, που αποδεικνύουν ακριβώς αυτή τη θεωρία. Εάν θέλεις να μάθεις, πως ακριβώς σχετίζονται αυτά τα δύο μεταξύ τους, διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις πως τα ρούχα με λεκέδες δείχνουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης!

Πώς τα λεκιασμένα ρούχα δείχνουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης;

λεκιασμένα ρούχα

Συνήθως, όταν λερωνόμαστε, νιώθουμε σαν μικρά παιδιά, που πρέπει γρήγορα να πάμε να καθαρίσουμε το λεκέ. Συχνά, προσέχουμε να μην λεκιαστούμε, όμως, δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι απροσεξία ή αδεξιότητα. Όμως, δεν ισχύει πάντα αυτό. Καμιά φορά το να έχεις λεκέδες στα ρούχα σου είναι θετικό σημάδι.

Δες επίσης: 7 Έξυπνες συμβουλές για να κερδίσεις περισσότερο χρόνο!

λεκέδες στα ρούχα

Είναι γνωστό, πως υπάρχει διαφορά στον τρόπο που σκέφτεται ένα έξυπνο άτομο και ένα όχι τόσο. Για παράδειγμα, όταν πας να πιεις νερό, ο εγκέφαλος σου κάνει αυτόματα υπολογισμούς, ώστε να καταλάβει την απόσταση που πρέπει να διανύσει το ποτήρι μέχρι το στόμα, πόσο ζυγίζει το ποτήρι, αλλά και πόσο γρήγορα πρέπει να το μετακινηθεί. Ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, ο οποίος εκείνη την ώρα σκέφτεται πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μπορεί του χυθεί το νερό, πριν προλάβει να φτάσει στο στόμα.

Δες επίσης: Πως ο αρνητικός τρόπος σκέψης σταματάει την επιτυχία σου

λεκέδες στα ρούχα υψηλό δείκτη νοημοσύνης

Μπορεί να έχεις ακούσει στο παρελθόν τη φράση “όσο πιο ανοργάνωτος είσαι, τόσο πιο έξυπνος είσαι”. Με λίγα λόγια, δεν είναι θέμα αδεξιότητας και απροσεξίας, απλά δίνεις προτεραιότητα σε άλλα πιο σημαντικά θέματα στο μυαλό σου και όλα τα υπόλοιπα που κάνεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δες επίσης: Γιατί η συναισθηματική νοημοσύνη είναι απαραίτητη για την επαγγελματική σου επιτυχία!

Μπορεί οι λεκέδες να είναι πολύ ενοχλητικοί. Ωστόσο, εκείνη την ώρα μπορείς να σκέφτεσαι ότι είναι σημάδι εξυπνάδας.

Related Posts