βίντεο ταινία ζευγάρι

6 Λόγοι που δεν ελκύεις τις γυναίκες

by Kostas S.

Για πολλούς άνδρες μπορεί να είναι δύσκολο δημιουργήσουν έλξη στις γυναίκες. Από την άλλη κάποιοι άνδρες φαίνεται να προσελκύουν γυναίκες με ευκολία. Φυσικά, το γούστο και οι προσωπικές προτιμήσεις παίζουν βασικό ρόλο στο να αρέσεις σε μια κοπέλα, όπως και το μέρος στο οποίο μένεις. Υπάρχουν όμως κάποιες συνήθειες και συμπεριφορές που αναμφισβήτητα απομακρύνουν οποιαδήποτε γυναίκα. Σε περίπτωση που τις έχεις θα πρέπει να τις αλλάξεις και να τις κόψεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, αν θες να βρεις μια κοπέλα που σου αρέσει και της αρέσεις πραγματικά. Πάμε λοιπόν να δούμε 6 λόγους που δεν ελκύεις τις γυναίκες.

6 Αιτίες που δε σε θέλουν οι κοπέλες

 

1. Να είσαι εγωιστής

εγωιστής άνδρας

Ένας άνθρωπος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του δεν είναι συμπαθής σε καμία γυναίκα. Δυστυχώς, υπάρχουν άνδρες που όταν είναι με μια κοπέλα ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ικανοποίηση. Αν έχεις μια τέτοια συμπεριφορά απέναντί της αργά ή γρήγορα η γυναίκα θα φύγει. Προσπάθησε λοιπόν να δημιουργήσεις μια καλή επικοινωνία με την κοπέλα και να δείχνεις ενδιαφέρον για το τι της αρέσει.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου!

1. Αλκοόλ και Ναρκωτικά

άνδρας αλκοόλ

Το αλκοόλ έχει γίνει ένα casual ναρκωτικό για όταν βγαίνουμε με την παρέα μας. Δεν είναι κακό να πίνεις πού και πού, αλλά η υπερβολική κατανάλωση είναι κάτι που απευθείας θα απομακρύνει κάθε γυναίκα. Φυσικά, και η χρήση ναρκωτικών ουσιών είναι άκρως αποκρουστική, ανθυγιεινή συνήθεια και δυνητικά επικίνδυνη.

Δες επίσης: 5 Πράγματα στα οποία πρέπει να λες όχι 

3. Επηρεάζεσαι από τις ερωτικές ταινίες

βίντεο ταινία ζευγάρι

Αυτά τα οποία απεικονίζονται στις ερωτικές ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και σχεδόν σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν αυτά τα οποία δείχνουν. Δυστυχώς, πολλοί άνδρες έχουν αυτήν την ψευδαίσθηση με αποτέλεσμα να ξενερώνουν την κοπέλα άμεσα. Αν δεν έχεις εμπειρία σε αυτόν τον τομέα καλό είναι να παίρνεις ιδέες από ρομαντικά μυθιστορήματα για γυναίκες που είναι γραμμένα με βάση αυτά που προτιμούν οι περισσότερες από αυτές.

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά των ελκυστικών ανδρών

4. Δεν ασχολείσαι με την εξωτερική σου εμφάνιση

άνδρας κουστούμι

Ένας άνδρας που φαίνεται ότι δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του δείχνει υποσυνείδητα ένα άτομο που δεν μπορεί να φροντίσει μια κοπέλα. Αυτό φυσικά είναι αποκρουστικό για όλες τις κοπέλες και το καταλαβαίνουν αμέσως. Φρόντισε λοιπόν την εμφάνιση σου, με το να είσαι ντυμένος πάντα με το δικό σου στυλ και να φροντίζεις τα μαλλιά σου.

Δες επίσης: 5 Ανδρικά χόμπι  που αρέσουν στις γυναίκες

5. Έχεις βρώμικο σπίτι

βρώμικη κουζίνα

Αν δεν καθαρίζεις τακτικά τον χώρο σου καμία γυναίκα δε θα θέλει να περάσει το χρόνο εκεί πόσο μάλλον τη νύχτα. Επιπρόσθετα δείχνεις πάλι ότι είσαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του με τα ίδια αποτελέσματα όπως παραπάνω. Φρόντισε λοιπόν να έχεις ένα τακτοποιημένο χώρο και να καθαρίζεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Δες επίσης: Τα 5 Χαρακτηριστικά που βλέπουν πρώτα οι γυναίκες

6. Γκρινιάζεις

άνδρες γκρινιάζει γυναίκες

Είναι απόλυτα φυσιολογικό μερικές φορές να γκρινιάζεις, αλλά το να γκρινιάζεις συνέχεια στην κοπέλα είναι πολύ κουραστικό γι αυτήν με αποτέλεσμα να μη σε θέλει. Προσπάθησε να είσαι χαλαρός και χαρούμενος στις συνομιλίες σας και να επικεντρώνεσαι κυρίως στα θετικά κάθε φορά.

Related Posts