χιούμορ άνδρας

5 Χαρακτηριστικά των ελκυστικών ανδρών

by Kostas S.

Οι άνδρες κυρίως έλκονται από μία γυναίκα λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. Αντιθέτως, οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες λόγω της συμπεριφοράς και της προσωπικότητάς τους. Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι κοπέλες και αν τα αποκτήσεις σίγουρα θα εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που σου αρέσει. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Χαρακτηριστικά των ελκυστικών ανδρών.

5 Συμπεριφορές ανδρών που λατρεύουν οι γυναίκες

 

1. Μαθαίνουν καινούργιες γνώσεις

ικανότητες γνώση

Το να διαβάζεις βιβλία και να μαθαίνεις καινούργιες δεξιότητες θα σε κάνει να φαίνεσαι ένας άνδρας που επιθυμεί να εξελίσσεται. Προσπάθησε λοιπόν να διαβάζεις βιβλία για θέματα που σε ενδιαφέρουν και βρες σε ποιους τομείς θέλεις να βελτιωθείς.

Δες επίσης: 5 Συνήθειες που έχουν οι ελκυστικοί άνδρες!

2. Αίσθηση του Χιούμορ

χιούμορ άνδρας

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άνδρες που έχουν αίσθηση του χιούμορ. Το να κάνεις μία γυναίκα να γελάει και γενικώς να περνάει καλά αυτόματα θα την κάνει να προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί σου. Επίσης, θα δείχνεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που είναι άνετος με τον εαυτό του και έχει αυτοπεποίθηση.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να την κάνεις να σε θέλει

3. Έχουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους

ζευγάρι τσακωμός

Είναι βασικό να μπορείς να ελέγχεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου. Αυτή η ικανότητα όχι μόνο θα σε κάνει ελκυστικό και αρεστό στις γυναίκες, αλλά θα εμπνέεις σεβασμό στο περίγυρο σου. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις αυτήν την ικανότητα είναι να παρακολουθήσεις σεμινάρια πάνω σε θέματα ψυχολογίας ή να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ψυχοθεραπευτή εάν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που ακόμα δεν είσαι σε σχέση!

4. Εκφράζουν τα συναισθήματα τους

ζευγάρι συναισθήματα

Το να μην εκφράζεις ποτέ τι αισθάνεσαι δε σημαίνει ότι ελέγχεις τα συναισθήματα σου. Το να μιλάς για το πως αισθάνεσαι με αυτοπεποίθηση και ηρεμία είναι κάτι που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν. Μία πολύ καλή ιδέα είναι να εξασκηθείς μόνος σου και να διαβάζεις βιβλία ψυχολογίας.

Δες επίσης: Πώς να την κάνεις να κολλήσει μαζί σου

5. Μπορούν να φλερτάρουν

άνδρας φλερτάρει

Το να καταλαβαίνεις τη γλώσσα του σώματος των ανθρώπων είναι πολύ ελκυστικό για μία γυναίκα. Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει την ικανότητα να διαβάζει τις ανάγκες μιας γυναίκας, χωρίς να χρειάζεται να σου τις πει. Υπάρχουν πολλά βιβλία πάνω στο θέμα που θα σε βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Related Posts