akiseis-dikefalo-gramomenos-antras-the-man.gr

7 Μυστικά για μεγαλύτερα μπράτσα!

by theman

Προσπαθείς με τις ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσεις μεγαλύτερα μπράτσα; Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Εντάξει σίγουρα κανείς δεν έκανε δικέφαλα από τον καναπέ του, αλλά με τα σωστά μυστικά που θα μάθεις από το the-man.gr οι ώρες που σπαταλάς για γυμναστική θα αποδώσουν πολύ πιο γρήγορα.

Αν ακολουθήσεις αυτά τα μικρά, καλά κρυμμένα μυστικά θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται πολύ πιο γρήγορα και θα αποκτήσεις μεγάλα μπράτσα πολύ πιο γρήγορα από όσο είχες φανταστεί.

Τώρα ειδικά που το καλοκαίρι πλησιάζει και προετοιμάζεσαι πυρετωδώς για την παραλία αυτά τα μικρά tips θα σου είναι πολύ χρήσιμα και εκτός από τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς σου, θα δείχνεις με περηφάνια και τα μπράτσα σου.

 

Πώς θα αποκτήσεις μεγαλύτερα μπράτσα

 

1.Φάε, φάε και ξαναφάε

trofes me proteinh

Μπορεί να ακούμε συνεχώς για την υγιεινή διατροφή, τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά μόνο αυτά δεν αρκούν για να χτιστούν οι μυς. Φυσικά δεν εννοώ να τρως πίτσες και σουβλάκια αλλά τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες που θα σου χαρίσουν μυικό ιστό. Μάθε να καταλαβαίνεις τις ανάγκες του σώματος σου, απόφυγε το περιττό φαγητό και προτίμησε τροφές όπως το κρέας, τα πουλερικά, τα γαλακτοκομικά και τα θαλασσινά.

Γύμνασε τους πήχεις

gymnastikh gia phxeis

Ένα μπράτσο δεν δείχνει καθόλου ωραίο αν ο πήχης δεν είναι εξίσου γυμνασμένος. Για να φαίνεται το χέρι ομοιόμορφο πρέπει να δώσεις βάση σε όλη την έκτασή του. Όσοι τώρα ξεκινάτε την γυμναστική προσέξτε μην κάψετε τους τρικέφαλους και του δικέφαλους. Ξεκινήστε με ήπιες ασκήσεις και μετά προχωρήστε σε πιο δύσκολες.

Ολοκληρωμένο πλάνο εκγύμνασης

askhseis me mpara

Σταδιακά θα πρέπει να αναπτύξεις ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκγύμνασης για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Όσο θα αυξάνονται οι αντοχές και θα αποκτάς μεγαλύτερη δύναμη πρέπει να ανεβάζεις και την ένταση της προπόνησης και να δοκιμάζεις τεχνικές που θα αυξήσουν την ροή αίματος στο σημείο που θέλεις. Κάνε supersets για δικέφαλα και τρικέφαλα και στη συνέχεια πρόσθεσε ασκήσεις με μπάρα που θα γυμνάσουν τα μπράτσα σου ακόμα περισσότερο. Δες κάποιες από τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις: 8 Ασκήσεις με βάρη για μεγαλύτερα μπράτσα (δικέφαλοι-τρικέφαλοι)

Άσε τους μυς να ξεκουραστούν

mpratsa

Οι μυς για να δυναμώσουν και να μεγαλώσουν χρειάζονται και ξεκούραση γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να τους κάψεις. Το καλύτερο είναι να κάνεις ασκήσεις για τα μπράτσα 3 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να ασχολείσαι με το υπόλοιπο σώμα. Επίσης μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες και να αποφεύγεις οτιδήποτε χρειάζεται να ασκήσεις μεγάλη δύναμη στα μπράτσα.

Πρωτεΐνη

swma me sumplhrwma prwteinhs

Όπως είπαμε και πιο πάνω η τροφή είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και θα πρέπει να καταναλώνεις άφθονα τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη. Επίσης μπορείς να πάρεις και κάποια συμπληρώματα πρωτεΐνης που περιέχουν αμινοξέα, τα οποία θα αυξήσουν τα αποτελέσματα, αλλά θα βοηθήσουν και στην αποθεραπεία και ενδυνάμωση των μυών.

Σήκωσε πολλά βάρη

bodybuilder-sikoni polla bari askisis xeria

Αφού έχεις χτίσει το σώμα σου και τα μπράτσα σου και έχεις φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, μπορείς να δοκιμάσεις την τεχνική των body builders, οι οποία σηκώνουν τόσα βάρη που δεν μπορούν να αντέξουν. Σύμφωνα με αυτή την τεχνική πρέπει να σηκώνεις τόσα βάρη ώστε να μην μπορείς να κάνεις πολλές επαναλήψεις με αυτά. Αυτό σίγουρα είναι επίπονο και χρειάζεται χρόνο για φτάσεις σε αυτό το σημείο, αλλά σου δίνει γρήγορα αποτελέσματα για μεγαλύτερα μπράτσα.

Κάνε διαφορετικά προγράμματα

elkseis

Το να κάνεις το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης κάθε μέρα είναι κουραστικό, αλλά και βαρετό. Είναι προτιμότερο να έχεις 2 διαφορετικά προγράμματα και να τα εναλλάσσεις. Την μία μέρα μπορείς να ακολουθείς ένα πρόγραμμα για δικέφαλους και τρικέφαλους και την άλλη μέρα για πήχεις και καρπούς. Μπορείς να δεις επίσης και αυτό που θα σε βοηθήσει στην προσπάθεια σου: 10 Τρόποι για γρήγορα αποτελέσματα στο γυμναστήριο!

Related Posts