ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021

7 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021

by theman

Θα σου δείξω ποια είναι τα πιο μοντέρνα και εντυπωσιακά ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021 για να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα. Μοναδικά κουρέματα που θα σου χαρίσουν πολύ στυλ και θα αναδείξουν την προσωπικότητα σου.

Σβησμένα fade από τη μια πλευρά με μάκρος στην άλλη, πιο έντονα fade στα πλάγια με κοντά μαλλιά, μάκρος στη φράντζα και κοντό καρέ σγουρό είναι μερικά από αυτά που είναι τάση για φέτος το χειμώνα.

Μπορείς να δεις ακόμα Διαφορετικοί τύποι σβησίματος σε ανδρικά κουρέματα!

7 Υπέροχα ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021 που πρέπει να δεις!

 

Πλάγια φράντζα με fade

φραντζα στο πλαι με fade

Για ένα εντυπωσιακό και εξαιρετικά μοντέρνο κούρεμα, επίλεξε να δώσεις ένα κοντό fade κούρεμα με ξύρισμα στο περισσότερο μέρος του, από τη μια πλευρά και μακριά μαλλιά από την άλλη. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα αρρενωπό και γοητευτικό.

Μπορείς να δεις επίσης 4 Κλασικά κουρέματα που δε θα φύγουν από τη μόδα!

Μακρύ στρατιωτικό κούρεμα

μακρυ στρατιωτικο μαλλι

Το μακρύ στρατιωτικό κούρεμα ταιριάζει σε κάθε άνδρα και είναι ελαφρώς πιο κοντό στα πλάγια και πιο μακρύ στο επάνω μέρος. Επίλεξε το αν θέλεις ένα ευκολοχτένιστο κούρεμα που δεν θα σε ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά σου.

‘Εντονο σβησμένο fade στα πλάγια fade στο πλαι κουρεμα

Για ένα άκρως μοντέρνο και γοητευτικό κούρεμα, επίλεξε το ξύρισμα στις δύο πλευρές με ελαφρύ fade και έντονο μάκρος στο επάνω μέρος.

Μπορείς να δεις επίσης 7 Ανδρικά κουρέματα με χωρίστρα για κάθε άντρα!

Τραβηγμένα μαλλιά πίσωκοντο μαλλι πισω

Τα τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά είναι ιδανικά για ένα εύκολο χτένισμα. Ιδανικά πρέπει να έχεις ίσια μαλλιά, λίγο πιο μακριά τα επάνω και τα μπροστά για να μπορείς να τα χτενίζεις με φορά προς τα πίσω.

Μάκρος στο πλάι με έντονο fadeεντονο fade πλαι μαλλια

Για εσένα που αγαπάς το κλασικό look με κουρεμένα τα πλάγια και μάκρος επάνω, αυτό το στυλ θα το λατρέψεις. Αφήνεις μάκρος επάνω και μπροστά και κουρεύεις με έντονο fade τα πλάγια.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Όμορφα ανδρικά κουρέματα για ώριμους άνδρες!

Σγουρά μαλλιά κοντό καρέκοντο καρε σγουρο μαλλι

Τα σγουρά μαλλιά σε έναν άνδρα προσθέτουν πολύ στυλ. Για φέτος επίλεξε ένα κοντό καρέ κούρεμα και άσε τα μαλλιά ου να πάρουν τι δικό τους σχήμα. Μπορείς με λίγο τζελ να τιθασεύσεις τα μπροστινά μαλλιά και να τα έχεις είτε στο πλάι είτε προς τα πίσω.

Μακριά μαλλιά ξύρισμα με fade στο πλάι

ανδρικα μαλλια μακρια με κοντο fade

Για ένα look που μαγνητίζει τα βλέμματα, επίλεξε στα μακριά σου μαλλιά, να ξυρίσεις τη μία πλευρά και να έχεις ένα σταδιακό fade με μάκρος επάνω και σβήσιμο κάτω.

Μπορείς να δεις εδώ 10 Αντρικά κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

Αυτά τα μοναδικά ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021, θα σου χαρίσουν ένα πολύ μοντέρνο στυλ που εντυπωσιάζει. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και σίγουρα θα αναβαθμίσεις το look σου με εντυπωσιακό τρόπο.

Related Posts