ζευγάρι γάμος δεν πρέπει να παντρευτείτε

5 Σημάδια ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε

by tzinav

Ο γάμος είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται για τους εαυτούς τους. Συνήθως μάλιστα οι πιο πολλοί έχουν στο μυαλό τους τη λογική ότι θα συμβεί μια φορά στη ζωή τους. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε σχέση και συζητάτε αν θα κάνετε το επόμενο βήμα τότε σίγουρα θα πρέπει να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να δεις μήπως υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε.

Ένα μικρό άγχος πριν από το να αποφασίσεις να παντρευτείς είναι σίγουρα λογικό. Αν όμως η σκέψη του γάμου σε τρομοκρατεί τότε ίσως να υπάρχουν βαθύτερα θέματα στη σχέση. Δες λοιπόν αν στη σχέση σας υπάρχουν τα 5 σημάδια ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε!

5 Ενδείξεις ότι ίσως δεν πρέπει να προχωρήσετε σε γάμο!

 

1. Κρατάς μυστικά- Ενδείξεις ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε

άντρας μιλάει κρυφά στο κινητό

Ένας γάμος (όπως και μια σοβαρή σχέση) για να πετύχει πρέπει να υπάρχει διαφάνεια μεταξύ των μελών του. Αν εσύ κρατάς μυστικά για σημαντικά πράγματα από την κοπέλα σου τότε πώς θα προχωρήσετε στο βήμα του γάμου; Το ότι δεν επιλέγεις να τα μοιραστείς μαζί της και να δείξεις ακόμα και τις πιο ευάλωτες και αδύναμες πλευρές σου είναι μια ένδειξη ότι ίσως η σχέση δεν είναι τόσο βαθιά για να προχωρήσετε σε γάμο. Αν δεν είσαι έτοιμος λοιπόν να της τα πεις όλα τότε ξανασκέψου το γάμο!

Δες επίσης: 4 Ενδείξεις ότι υπάρχει ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας

2. Δε νιώθεις ότι έχεις τελειώσει με τις άλλες γυναίκες

άντρας στέλνει μηνύματα κρυφά

Αν ακόμα το μάτι σου παίζει και το να υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στη ζωή σου είναι απαραίτητο για εσένα τότε γιατί να παντρευτείς; Σκέψου πόσο άσχημα θα ένιωθε η γυναίκα σου αν μάθαινε ότι δεν έχεις τελειώσει με τις ερωτικές περιπέτειες και οδηγείσαι σε απιστία. Αν το να είσαι πολυγαμικός είναι ένα χαρακτηριστικό σου τότε ίσως να πρέπει να το μοιραστείς με την κοπέλα σου αντί να είσαι ένας κακός σύζυγος, με ότι συνέπειες αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθείς.

Δες επίσης: Ο καλύτερος τρόπος να την κάνεις να επιστρέψει μετά το χωρισμό

3. Υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης μεταξύ σας- Ενδείξεις ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε

άντρας γυναίκα σταυρωμένα χέρια

Αν η σχέση έχει βαθιά θέματα εμπιστοσύνης τότε υπάρχουν πολλά που πρέπει να λυθούν πριν παντρευτείτε. Η εμπιστοσύνη στη σχέση μπορεί να έχει διαταραχθεί από κάποια λάθη ή απιστία της μιας πλευράς είτε από θέματα αυτοπεποίθησης ή παλιών κακών εμπειριών που έχεις εσύ ή η κοπέλα σου. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να λυθούν για να υπάρχει μια υγιής σχέση μεταξύ σας και έπειτα η σχέση αυτή να γίνει γάμος

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

4. Δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις συμβιβασμούς- Σημάδια ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε

ζευγάρι μαλώνει δεν πρέπει να παντρευτείτε

Οι συμβιβασμοί είναι αναπόσπαστο στοιχείο του γάμου, όπως και κάθε σοβαρής σχέσης. Σε περίπτωση που εσύ βάζεις πάνω από όλα τα δικά σου θέλω και έχεις πάντα σαν προτεραιότητα τον εαυτό σου τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις το γάμο!

Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν φλερτάρεις στα social media

5. Δέχεσαι πιέσεις για να κάνετε το επόμενο βήμα

ζευγάρι γάμος δεν πρέπει να παντρευτείτε

Συμβαίνει σε πολλούς να δέχονται πιέσεις είτε από τον κοινωνικό περίγυρο και την οικογένεια τους είτε από τη σύντροφο τους για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση. Το να σκέφτεσαι λοιπόν να παντρευτείς για να σωπάσεις αυτές τις φωνές είναι σίγουρα ο λάθος λόγος! Εσύ είσαι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για τη ζωή του, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σημαντικές αποφάσεις! Στην τελική, τι σημασία έχει το να είσαι παντρεμένος αν δεν είσαι ευτυχισμένος;

Related Posts