σημάδια ότι της αρέσεις

4 Σημάδια που δείχνουν ότι της αρέσεις!

by theman

Σίγουρα, θα έχεις βρεθεί στη θέση να σου αρέσει μια κοπέλα, αλλά να μην ξέρεις πως να συμπεριφερθείς. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είσαι από τη φύση σου ντροπαλός, ή επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις εάν εκείνη ενδιαφέρεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές και σημάδια, που μπορούν να μαρτυρήσουν εάν αρέσεις σε κάποια. Διάβασε, λοιπόν, για τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι της αρέσεις, ώστε να κάνεις κίνηση άφοβα!

Πώς θα καταλάβεις ότι της αρέσεις;

 

1. Σε καθρεφτίζει

σημάδια ότι της αρέσεις

Ένα χαρακτηριστικό της μη λεκτικής επικοινωνίας, που μπορεί να μην το ήξερες είναι ο κατοπτρισμός. Με απλά λόγια αυτό θα πει, πως όταν κάποιος αισθάνεται συνδεδεμένος μαζί σου, θα έχει την τάση να μιμείται τη στάση του σώματος σου, τις κινήσεις σου ή ακόμα και τον τρόπο που μιλάς. Για αυτό, την επόμενη φορά μπορείς να παρατηρήσεις την κοπέλα που σου αρέσει και να διαπιστώσεις πώς αισθάνεται η ίδια για εσένα.

Δες επίσης: Πως να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την εμπιστεύεσαι!

2. Έχει διεσταλμένες κόρες

διεσταλμένες κόρες

Είναι γνωστό πως οι κόρες των ματιών μπορούν να μεγαλώσουν έως και 3 φορές περισσότερο όταν αντικρίζουμε κάτι που μας αρέσει. Έτσι, η διαστολή γίνεται ώστε να μπορούν να δουν πιο καθαρά το αντικείμενο της προσοχής τους. Εάν, λοιπόν, η κοπέλα που βγαίνεις έχει διεσταλμένες κόρες όταν σε κοιτάει, τότε είναι ξεκάθαρο ότι της αρέσεις πολύ.

Δες επίσης: Πως να πιάσεις κουβέντα με κάποια που σου αρέσει;

3. Αλλάζει η φωνή της όταν σου μιλάει

γλώσσα του σώματος

Οι φωνές των ανθρώπων έχουν την τάση να αλλάζουν ασυνείδητα όταν μιλούν με κάποιο άτομο που τους ενδιαφέρει ή τους ελκύει. Μπορεί να γίνεται πιο ψιλή, ή πιο γλυκιά. Πάντως, και οι άνδρες και οι γυναίκες χρησιμοποιούν διαφορετικό τόνο όταν μιλούν στο αντικείμενο της προσοχής τους.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει!

4. Γλώσσα του σώματος

ζευγάρι

Δες επίσης: 5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

Σίγουρα, θα έχεις ακούσει ότι η γλώσσα του σώματος υπάρχει και μάλιστα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν για παράδειγμα, κάθεστε δίπλα δίπλα και έχει στραμμένα τα πόδια της προς την αντίθετη κατεύθυνση, τότε τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά. Αντίθετα, εάν κοιτούν προς τα εσένα σημαίνει ότι όλο το ενδιαφέρον της είναι σε εσένα και σε ακούει με προσοχή. Για αυτό, την επόμενη φορά παρατήρησε πως στέκεται δίπλα σου και τι κινήσεις κάνει και θα μπορέσεις να καταλάβεις τι νιώθει.

Related Posts