στεναχωρημένος άντρας κακό χωρισμό

Τι πρέπει να κάνεις μετά από έναν κακό χωρισμό

by tzinav

Ένας χωρισμός είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση, είτε τον έχεις επιλέξει εσύ είτε όχι. Ειδικά αν πρόκειται για έναν κακό χωρισμό τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Για το λόγο αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν να είναι κάτι σημαντικό κι όχι να κάνεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Είναι αλήθεια ότι συχνά έχουμε την τάση να κρύβουμε τα πράγματα κάτω από το χαλί και να συνεχίζουμε τη ζωή μας. Ωστόσο, αν η σχέση σου έχει μόλις τελειώσει θα πρέπει να κάνεις μερικές ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις γρηγορότερα. Δες λοιπόν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις μετά από έναν κακό χωρισμό!

5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις όταν χωρίσεις!

 

1. Παραδέξου ότι περνάς δύσκολα- Πως να διαχειριστείς ένα κακό χωρισμό

στεναχωρημένος άντρας κακό χωρισμό

Μπορεί ο εγωισμός σου να μη σε αφήνει να παραδεχτείς στους φίλους ή στην οικογένεια σου ότι δεν είσαι καλά αλλά το να προσποιείσαι δεν είναι λύση. Είναι σίγουρα καλύτερο να παραδεχτείς ότι περνάς δύσκολα κι ότι ο χωρισμός αυτός σου στοιχίζει. Η παραδοχή αυτή θα σε κάνει να νιώσεις απελευθερωμένος και να σταματήσεις να καταπιέζεσαι. Άσε που έτσι οι δικοί σου άνθρωποι θα καταλάβουν ότι έχεις ανάγκη από στήριξη.

Δες επίσης: Ο καλύτερος τρόπος να την κάνεις να επιστρέψει μετά το χωρισμό

2. Μπλόκαρε την πρώην σου στα social media

σκρολάρισμα social media

Το να έχεις μόλις χωρίσει και να βλέπεις συνεχώς post της πρώην σου στα social media δεν είναι εύκολη υπόθεση! Για το λόγο αυτό, καλό είναι για αρχή τουλάχιστον να την μπλοκάρεις από τα social media ώστε να μην εμφανίζονται συνεχώς πράγματα μπροστά σου που θα σου χαλάν τη διάθεση. Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό δε θα μπαίνεις συνεχώς στον πειρασμό να της στείλεις!

Δες επίσης: 4 Ενδείξεις ότι υπάρχει ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας

3. Ζήτα βοήθεια αν το χρειάζεσαι- Πως να διαχειριστείς ένα κακό χωρισμό

άντρας μιλά σε ψυχολόγο

Κάποιες φορές ορισμένες καταστάσεις μας ξεπερνάν και δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν είναι κακό λοιπόν να ζητήσεις βοήθεια ακόμα κι από κάποιον ειδικό ψυχολόγο. Εξάλλου, ένας χωρισμός συχνά βιώνεται σαν πένθος, επομένως ένας ψυχολόγος θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να το διαχειριστείς.

Δες επίσης: 5 Tips αν θέλεις να χωρίσεις την κοπέλα σου!

4. Μην το παρακάνεις με το ποτό και τα party

άντρες party

Αναμφίβολα, το ποτό, οι έξοδοι και τα party μπορούν να αποτελέσουν μια καλή εκτόνωση, ειδικά τις πρώτες μέρες από το χωρισμό. Ωστόσο, όταν το παρακάνεις με το να βγαίνεις και να πίνεις συνήθως αποπροσανατολίζεσαι και δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα, αλλά το καλύπτεις. Ο κίνδυνος με αυτό είναι ότι μπορεί να χειροτερέψεις αντί να γίνεις καλύτερα.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

5. Προσέγγισε άλλες γυναίκες

άντρας γυναίκα συζητάν κακό χωρισμό

Το να πέσεις με τα μούτρα σε άλλες γυναίκες αμέσως μόλις χωρίσεις δεν είναι πάντα καλή ιδέα. Βέβαια, αν με τον καιρό νιώσεις έτοιμος μπορείς να ξεκινήσεις να προσεγγίζεις άλλες γυναίκες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω μαζί τους. Ακόμα και η επαφή μόνο θα σε κάνει να “ξεσκουριάσεις” και να φανταστείς τη ζωή σου με κάποια άλλη.

Related Posts