ενοχλημένη γυναίκα αντιπαθή άντρα

5 Συμπεριφορές που σε κάνουν αντιπαθή στους άλλους

by tzinav

Ποιος δε θα ήθελε να είναι συμπαθής και αγαπητός στους γύρω του; Ωστόσο, μπορεί να κάνεις κάποια πράγματα που σε κάνουν αντιπαθή στους γύρω σου άθελά σου. Δε θα ήθελες να ξέρεις ποιες είναι αυτές οι συνήθειες ή οι συμπεριφορές σου που κάνουν τους άλλους να σε συμπαθούν λιγότερο;

Κανένας δε θέλει να είναι αντιπαθητικός! Αν λοιπόν θέλεις να ξεκινήσεις σωστά με άτομα που γνωρίζεις τώρα και να τα κερδίσεις τότε ίσως πρέπει να δεις μερικά πράγματα που είναι εύκολο να παρασυρθείς και να κάνεις ασυναίσθητα αλλά που ωστόσο δεν αρέσουν σε κανέναν. Ανακάλυψε λοιπόν 5 συμπεριφορές που σε κάνουν αντιπαθή στους άλλους!

5 Συνήθειες που ενοχλούν τους γύρω σου!

1. Διακόπτεις- Συμπεριφορές που σε κάνουν αντιπαθή

άντρες συζητούν

Το να διακόπτεις και να μην αφήνεις το συνομιλητή σου να ολοκληρώσει τη σκέψη του είναι κάτι πάρα πολύ εκνευριστικό. Πέρα από το ότι είναι μια αγενής συνήθεια, δείχνει ότι δεν προσέχεις και δεν ενδιαφέρεσαι για το τι λέει το άλλο άτομο. Ακόμα κι αν ζητάς συγγνώμη για τη διακοπή, αυτό δεν κάνει το γεγονός λιγότερο ενοχλητικό.

Δες επίσης: 5 Λάθη επικοινωνίας που κάνεις στη σχέση

2. Δεν ρωτάς τίποτα το συνομιλητή σου

άντρας εξηγεί

Μια συμπεριφορά σου που είναι πολύ πιθανό να σε κάνει αντιπαθή είναι το να μη ρωτάς τίποτα το συνομιλητή σου. Αν απλά απαντάς σε ερωτήσεις που σου κάνουν χωρίς να ρωτάς τίποτα δείχνεις ότι απλά δε σε νοιάζει. Απλές ερωτήσεις όπως “Τι κάνεις;”, ¨Πώς πέρασες΄” κι άλλες παρόμοιες είναι αρκετές για να δείξεις έστω και το τυπικό ενδιαφέρον για το άτομο με το οποίο μιλάς.

Δες επίσης: 5 Πράγματα στα οποία πρέπει να λες όχι

3. Ασχολείσαι διαρκώς με το κινητό σου

άντρας σκρολάρει γυναίκα κοιτάει

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να μιλάς σε κάποιον κι εκείνος να ασχολείται με το κινητό του! Είναι μια αγενής συμπεριφορά που αν την έχεις υιοθετήσει σίγουρα οι γύρω σου το προσέχουν και τους ενοχλεί. Ειδικά μάλιστα αν αυτό που κάνεις είναι να σκρολάρεις στα social media. Κόψε αυτή τη συνήθεια γιατί είναι προσβλητική και σε κάνει πολύ αντιπαθητικό!

Δες επίσης: 6 Εύκολοι τρόποι για να γίνεις πιο συμπαθητικός

4. Γκρινιάζεις- Συμπεριφορές που σε κάνουν αντιπαθή

άντρας πιάνει πρόσωπο γυναίκα κοιτάει αντιπαθή

Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες και θέλουμε να παραπονεθούμε για αυτές στους δικούς μας ανθρώπους. Ωστόσο, αν καταλήγεις να είσαι μονίμως γκρινιάρης και να μεταφέρεις μια μιζέρια όχι μόνο στους δικούς σου αλλά σε όλο σου τον περίγυρο τότε μόνο συμπαθής δε θα είσαι.

Δες επίσης: Πως θα κάνεις τους γύρω σου να σε σέβονται

5. Μοιράζεσαι πολλά πολύ γρήγορα

άντρες συζητούν ποτό αντιπαθή

Τα άτομα που μοιράζονται πάρα πολλά για τον εαυτό τους και μάλιστα χωρίς να ξέρουν καλά τον άλλο τον φέρνουν σε μεγάλη αμηχανία. Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός και ομιλητικός αλλά οι πολλές λεπτομέρειες δεν είναι για όλους καθώς μπορεί να ξεπερνάς τα προσωπικά τους όρια. Μόνο λοιπόν όταν κάποιος σου δώσει το πράσινο φως με τον τρόπο του προχώρα σε πολύ προσωπικές συζητήσεις.

Related Posts