ζευγάρι επικοινωνία απόσταση

7 Συμβουλές για επιτυχημένη εξ αποστάσεως σχέση

by Kostas S.

Η διατήρηση μιας σχέσης εξ αποστάσεως μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά ικανοποιητική εμπειρία. Απαιτεί προσπάθεια, εμπιστοσύνη και επικοινωνία για να διατηρηθεί η σύνδεση ισχυρή και να ξεπεραστούν τα εμπόδια της απόστασης. Πάμε λοιπόν να δούμε 7 Συμβουλές για επιτυχημένη εξ αποστάσεως σχέση.

7 Tips για να πετύχει η εξ αποστάσεως σχέση σου

 

1. Αφιερώστε χρόνο ο ένας για τον άλλον

ζευγάρι τηλέφωνο

Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο για τακτικές βιντεοκλήσεις ή τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε να παραμείνετε σε επαφή και να αισθάνεστε συνδεδεμένοι. Ο προγραμματισμός αυτών των κλήσεων εκ των προτέρων μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε τους τύπους επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε για να εκπλήξετε ο ένας τον άλλον, όπως αποστολή χειρόγραφων επιστολών ή ανταλλαγή μικρών δώρων.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να ανανεώσεις τη σχέση σου

2. Πρακτική καλή επικοινωνία

γράμμα ερωτικό

Η διατήρηση ανοιχτής και ειλικρινούς επικοινωνίας είναι απαραίτητη για κάθε σχέση, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων όπου δεν μπορείτε να βασιστείτε στη γλώσσα του σώματος και σε άλλες μη λεκτικές ενδείξεις για να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Προσπάθησε να ακούσεις ενεργά και να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου με σαφήνεια.

Δες επίσης: 5 Λόγοι που ακόμα δεν είσαι σε σχέση!

3. Εμπιστευτείτε και σεβαστείτε ο ένας το χώρο του άλλου

ζευγάρι yoga

Η εμπιστοσύνη είναι ένα κρίσιμο θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης και είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων όπου δεν μπορείτε πάντα να είστε ο ένας με τον άλλον. Σεβαστείτε ο ένας την ανάγκη του άλλου για χώρο και ιδιωτικότητα και θυμηθείτε ότι είστε και οι δύο άτομα με τη δική σας ζωή και ευθύνες.

Δες επίσης: 6 Τρόποι για να κάνεις την κοπέλα σου να αισθανθεί ξεχωριστή

4. Μείνετε εμπλεκόμενοι στη ζωή του άλλου

ζευγάρι επικοινωνία

Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου, ακόμα και αν δεν μπορείτε να είστε εκεί αυτοπροσώπως. Μοιραστείτε στιγμές της καθημερινότητάς σας και κάντε ερωτήσεις για να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για το τι συμβαίνει στον κόσμο του άλλου.

Δες επίσης: Ρομαντικά πράγματα για να κάνεις με την κοπέλα σου στο σπίτι

5. Βρείτε τρόπους για να κάνετε την απόσταση να είναι μικρότερη

ζευγάρι videogame

Αν και δεν είναι δυνατόν να είστε φυσικά ο ένας με τον άλλον όλη την ώρα, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε την απόσταση μικρότερη. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή μαζί ταυτόχρονα ή να προγραμματίσετε εικονικές βραδιές ραντεβού όπου μαγειρεύετε ένα γεύμα μαζί ή παίζετε παιχνίδια στο Διαδίκτυο.

Δες επίσης: Πώς να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την αγαπάς;

6. Προγραμματίστε επισκέψεις και αξιοποιήστε τις στο έπακρο

ζευγάρι χαμόγελο

Όταν βλέπετε ο ένας τον άλλον αυτοπροσώπως, αξιοποιήστε τις στο έπακρο σχεδιάζοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες και ποιοτικό χρόνο μαζί. Είναι επίσης σημαντικό να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις προκλήσεις της επισκέψεις, όπως οι χρονικοί περιορισμοί ή οι διαφορές στα χρονοδιαγράμματα.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσεις για πολύ

7. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

άνδρας παρέα

Η διατήρηση μιας σχέσης εξ αποστάσεως μπορεί να είναι συναισθηματικά φορτισμένη κατά καιρούς και είναι σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό δίκτυο φίλων και αγαπημένων προσώπων για να απευθυνθείς όταν το χρειάζεσαι. Μη φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια ή συμβουλές από άτομα που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις.

Related Posts