ενοχλημένη γυναίκα σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ

5 Σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ

by tzinav

Είσαι σε μια σχέση και νιώθεις ενθουσιασμένος για αυτό; Πολύ καλά κάνεις! Καμιά φορά όμως τα πράγματα φαίνονται από νωρίς. Με άλλα λόγια υπάρχουν ορισμένα σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ που εσύ μπορεί να αγνοείς. Εξάλλου, είναι γεγονός ότι στην αρχή μιας σχέσης βλέπουμε μόνο τα καλά!

Κανείς δεν ξέρει ποτέ πόσο θα κρατήσει μια σχέση από τα πρώτα στάδια της. Πολλές φορές όμως υπάρχουν ορισμένοι κακοί οιωνοί που προμηνύουν ότι σύντομα θα έρθουν τα σύννεφα. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα 5 σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ;

5 Οιωνοί ότι δε θα είστε για καιρό μαζί!

1. Αισθάνεσαι ότι δε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μαζί της

ενοχλημένη γυναίκα σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ

Το να νιώθεις απόλυτη οικειότητα με την κοπέλα σου είναι πολύ σημαντικό. Αν όμως εσύ αισθάνεσαι ότι δε μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου μαζί της τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Κι αυτό γιατί αργά ή γρήγορα θα κουραστείς να υποκρίνεσαι και να συγκρατείς τον πραγματικό εαυτό σου.

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ενδιαφέρον!

2. Δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα- Σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ

ζευγάρι πεζοπορία

Φυσικά είναι πιθανό δύο άνθρωποι που φαινομενικά δεν ταιριάζουν να τα πάνε μια χαρά μαζί. Ωστόσο αν δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα να σας φέρνουν πιο κοντά και να έχετε τροφή για συζητήσεις, για κοινές εμπειρίες, για γέλια και για προβληματισμούς τότε δεν είναι απίθανο η σχέση να μην κρατήσει. Προφανώς, δε χρειάζεται να είσαι ίδιος με την κοπέλα σου αλλά σίγουρα βοηθά το να υπάρχει μια κοινή βάση.

Δες επίσης: 5 Ξενερωτικές συμπεριφορές στην αρχή της σχέσης

3. Ακόμα σε ενδιαφέρουν άλλες γυναίκες

άντρας φλερτάρει σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ

Μπορεί να είσαι σε σχέση αλλά να τρέφεις ενδιαφέρον και για άλλες γυναίκες. Αυτό είναι ένα πολύ κακό σημάδι για τη σχέση! Κι αυτό γιατί πιθανότατα η απιστία να είναι απλά θέμα χρόνου. Έτσι, αν δεν αισθάνεσαι ότι είσαι απόλυτα συναισθηματικά και σωματικά δοσμένος στην κοπέλα σου ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση.

Δες επίσης: 5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν!

4. Την ζηλεύεις ή σε ζηλεύει υπερβολικά

ζηλιάρα γυναίκα

Η ζήλια μπορεί να αποτελέσει δηλητήριο για τη σχέση όταν υπάρχει σε υπερβολικό βαθμό. Αν λοιπόν την ζηλεύεις ή σε ζηλεύει υπερβολικά αυτή η τοξικότητα θα μολύνει σταδιακά τη σχέση σας και η μόνη λύση για να γλιτώσετε θα είναι ο χωρισμός.

Δες επίσης: 5 Κοινοί λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα!

5. Το ερωτικό στοιχείο δεν είναι δυνατό

ζευγάρι ξαπλώνει κρεβάτι

Αν ήδη το ερωτικό στοιχείο της σχέσης έχει αρχίζει να φθίνει τότε τι θα γίνει στην πορεία; Εξάλλου, το να υπάρχει ερωτική διάθεση μεταξύ σας είναι απολύτως απαραίτητο σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν βρίσκεται η σχέση σας! Αν έχει επέλθει ήδη η ρουτίνα τότε δυστυχώς είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός.

Related Posts