ζευγάρι χαμόγελο

5 Τρόποι για να ανανεώσεις τη σχέση σου

by Kostas S.

Στους πρώτους έξι μήνες με ένα χρόνο σε μία σχέση, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και για τους δυο σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι. Ωστόσο, μετά από καιρό θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή. Οι δουλειές, οι φίλοι, η οικογένεια και γενικά η καθημερινότητα δε σου αφήνουν πολύ χρόνο να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, υπάρχουν 5 τρόποι χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο ώστε να ανανεώσεις τη μακροχρόνια σχέση σου αν πραγματικά αυτό είναι κάτι που επιθυμείς. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 τρόπους για να ανανεώσεις τη μακροχρόνια σχέση σου.

Πως να ανανεώσεις τη μακροχρόνια σχέση σου και να είσαι πιο ευτυχισμένος μαζί της

 

1. Δημιούργησε οπτική  επαφή

ζευγάτι μιλάει κοπέλα

Τα μάτια είναι η πύλη της ψυχής μας και είναι ο κυρίως μη λεκτικός τρόπος επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε. Πήγαινε την κοπέλα σου κάπου ρομαντικά και προσπάθησε να διατηρείς οπτική επαφή μαζί της, ενώ της μιλάς και της χαμογελάς.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου

2. Κάντε μαζί κάτι διασκεδαστικό

ζευγάι διασκέδαση hipster

Έρευνες έχουν δείξει ότι δύο άνθρωποι δένονται μεταξύ τους όταν κάνουν μαζί μία δραστηριότητα. Πήγαινε μαζί με την κοπέλα σου και κάντε κάτι καινούργιο και δραστήριο όπως ράφτινγκ, χορός και πεζοπορία στο βουνό.

3. Δημιούργησε οικειότητα

ζευγάτι αγκαλιά

Αν και σε μία μακροχρόνια σχέση δημιουργείς μία έντονη οικειότητα, αυτή η οικειότητα συνήθως φθίνει με το χρόνο. Ανανέωσε τη με το συζητάτε για τον εαυτό σας συχνά και το πως περνάτε την καθημερινότητα σας, κατά προτίμηση σε ένα ρομαντικό ραντεβού.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι η σχέση σου έχει βαλτώσει

4. Πάρε το χρόνο να εκτιμήσεις τα καλά πράγματα στη ζωή σου

άνδρας ευγνωμοσύνη

 

Κάποιοι άνθρωποι τείνουν να λένε ευχαριστώ περισσότερο από τους άλλους ανθρώπους και τέτοιου είδους άτομα δημιουργούν πιο υγιείς ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους άλλους ανθρώπους πιο ξεκάθαρα. Προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνείς στην κοπέλα για ποιους λόγους είσαι ευγνώμον που την έχεις στη ζωή σου.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχεις βρει την κατάλληλη

Θυμήσου τις όμορφες στιγμές

ζευγάρι γέλιο

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι η σχέση σου δε θα κρατήσει για πολύ 

Αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις μία δυσκολία στη μακροχρόνια σχέση σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να επικεντρωθείς στα αρνητικά του ανθρώπου με τον οποίο είστε μαζί. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά θα πρέπει να θυμηθείς και όλα τα θετικά που έχει η κοπέλα σου που σίγουρα υπάρχουν. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις αν αξίζει να είστε ακόμα μαζί.

Related Posts