φιλοι μιλανε σε παγκακι

4 Συμβουλές για μετά τον χωρισμό!

by theman

Κάθε άνδρας όταν χωρίζει μπορεί να μοιάζει άτρωτος αλλά είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να το περνάει πολύ πιο επώδυνα από τη γυναίκα που θεωρείται ως η πιο ευαίσθητη. Θα σου πω ποιες είναι οι σημαντικότερες συμβουλές για μετά τον χωρισμό, που θα σε βοηθήσουν να το περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Απλά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον αληθινό εαυτό σου, με τον εγωισμό σου και με ανθρώπους που αγαπάς και θα διώξουν τα απαξιωτικά αισθήματα που μπορεί να νιώθεις.

4 Αποτελεσματικές συμβουλές μετά τον χωρισμό που πρέπει να δεις!

 

Κάνε πράγματα που λατρεύεις

ανδρας κανει σπορ

Μπορεί να άφηνες στην άκρη κάποια ενασχόληση που αγαπούσες, επειδή δεν είχες χρόνο ή δεν άρεσε στη σχέση σου. Τώρα είναι ο καιρός για να ασχοληθείς και πάλι με πράγματα που λάτρευες και να κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου. Ακόμα, έτσι θα περνάς δημιουργικά τον χρόνο σου και θα ξεχνάς αυτά που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Σου αξίζει η ευτυχία

χωρισμενο ζευγαρι

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λες και να το πιστεύεις ακράδαντα,είναι πως σου αξίζει πραγματικά η ευτυχία και ότι θα τη βρεις σε κάποιο άτομο που θα σε βλέπει και θα είσαι ότι καλύτερο για εκείνο αλλά και για εσένα. Αυτό μπορεί να μη συμβεί σήμερα ή αύριο, αλλά θα συμβεί όσο έχεις αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση.

Μπορείς να δεις ακόμα Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

Πέρνα χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα

φιλοι μιλανε σε παγκακι

Αυτό που θα σε βοηθήσει περισσότερο είναι το να μιλάς με άλλους, να περνάς χρόνο μαζί τους, να βγαίνεις έξω στον κόσμο και να συναναστρέφεσαι με τους φίλους σου. Είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία και φυσικά, είναι δωρεάν!

Επικεντρώσου σε εσένα

στενοχωρημενος ανδρας

Επικέντρωσε την προσοχή σου σε εσένα και σε κανέναν άλλο. Είσαι ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου, αυτός που πρέπει να τον  φροντίζει καλύτερα από τον καθένα και για αυτούς και άλλους τόσους λόγους πρέπει να σε νοιάζει η ψυχική και σωματική σου υγεία, ώστε να είσαι στα καλύτερα σου κάθε ημέρα που περνάει.

Μπορείς να δεις εδώ Πως να βρεις τον εαυτό σου μετά από μία αποτυχία!

Ακολούθησε αυτές τις τέσσερις απλές συμβουλές για μετά τον χωρισμό και θα δεις πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους ξανά και τα καλύτερα θα έρθουν.

Related Posts