ζευγάρι παραλία πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου

4 Tips για τις πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου

by tzinav

Αν είσαι σε μια σχέση λίγο καιρό τώρα τότε πολλά πράγματα θα είναι καινούρια. Και μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει οι πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου ίσως είναι κοντά. Μπορεί η συνθήκη αυτή να φαντάζει ιδανική αλλά μπορεί να κρύβει επίσης μερικές εκπλήξεις. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις καλό θα είναι να πας προετοιμασμένος!

Οι διακοπές με την κοπέλα σου για πρώτη φορά είναι συναρπαστικές αλλά ταυτόχρονα και αγχωτικές. Σίγουρα όμως όλα θα πάνε καλά αν κάνετε μερικές έξυπνες κινήσεις από πριν. Μάθε λοιπόν 4 tips για τις πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου!

4 Συμβουλές για να περάσετε καλά στις πρώτες σας διακοπές!

 

1. Μην υπερβάλλετε με τις μέρες των διακοπών

ζευγάρι παραλία πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου

Αν είναι οι πρώτες διακοπές σαν ζευγάρι τότε καλό είναι να μην το παρακάνετε με τις μέρες που θα κλείσετε. Έτσι, ακόμα κι αν μπορείτε και οι δύο να λείψετε δύο εβδομάδες δε χρειάζεται να κλείσετε τόσες πολλές μέρες για διακοπές μαζί. Κι αυτό γιατί κάτι μπορεί να πάει στραβά στη συνύπαρξη ή απλά να βαρεθείτε. Εξάλλου, οι πρώτες διακοπές είναι πάντα διερευνητικές! Προτιμήστε λοιπόν να κλείσετε 4-5 ημέρες διακοπών μαζί κι αν δείτε ότι ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι τότε αυξήστε τις ημέρες στην επόμενη εκδρομή σας!

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

2. Συζητήστε το στυλ διακοπών που σας αρέσει- Πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου

ζευγάρι σκηνή camping

Ένα θέμα που μπορεί να προκαλέσει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα σου είναι το να θέλετε διαφορετικό στυλ διακοπών. Για παράδειγμα, μπορεί εσύ να είσαι οπαδός του camping και των ανοργάνωτων παραλιών ενώ η κοπέλα σου να θέλει διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο. Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι πρόβλημα. Θα πρέπει λοιπόν από νωρίς να συζητήσετε τι επιθυμεί ο καθένας από τις διακοπές του. Φυσικά, σε περίπτωση διαφωνίας θα χρειαστούν υποχωρήσεις και από τις δύο μεριές. Το καλό είναι όμως ότι όλα αυτά θα έχουν λυθεί από νωρίς.

Δες επίσης: Πως να ηρεμήσεις την κοπέλα σου όταν έχει νεύρα

3. Συμφωνείστε από πριν το budget των διακοπών- Πρώτες διακοπές με την κοπέλα σου

άντρας γυναίκα υπολογιστής

Σίγουρα οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα είναι κάπως άχαρες στην αρχή της σχέσης. Αν όμως σχεδιάζετε διακοπές τότε θα πρέπει να ξέρει ο ένας για τον άλλο το budget διακοπών που μπορεί να διαθέσει. Αυτό θα αποτρέψει τυχόν διαφωνίες ενώ είστε ήδη στις διακοπές καθώς επίσης και θα βοηθήσει στην οργάνωση της εκδρομής. Καλό είναι λοιπόν να ξεκινήσεις αυτή την άβολη συζήτηση γιατί θα είναι βοηθητική στο τέλος.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος

4. Αφήστε στην άκρη τα κινητά σας

ζευγάρι αγκαλιά θάλασσα

Το να είστε στις διακοπές και να περνάς πολύ χρόνο με το κινητό είναι ένα μεγάλο don’t! Αυτό το πρώτο σας ταξίδι είναι μοναδική ευκαιρία για να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες μαζί. Μη χαραμίζεις λοιπόν την ευκαιρία αυτή με το να τσεκάρεις όλη την ώρα τα social media σου ή άλλα πράγματα στο κινητό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσεις εκνευρισμό στην κοπέλα σου!

Related Posts