γυναίκα θυμωμένη άντρασ Ξενερωτικές συμπεριφορές

5 Ξενερωτικές συμπεριφορές στην αρχή της σχέσης

by tzinav

Στην αρχή μιας σχέσης τα πράγματα είναι πάντα λίγο εύθραυστα. Μπορεί να υπάρχει φλόγα και πάθος αλλά η σχέση σας δεν είναι ακόμα καλά ριζωμένη. Αυτό σημαίνει ότι μερικά πράγματα που μπορεί να κάνεις είναι αρκετά για να ξενερώσει η κοπέλα σου μαζί σου. Ποιες είναι όμως αυτές οι ξενερωτικές συμπεριφορές που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις;

Πάντα το ξεκίνημα μιας σχέσης θέλεις λίγη περισσότερη προσπάθεια ώστε να έρθετε πραγματικά κοντά και αυτό που χτίζετε να είναι ουσιαστικό. Δες 5 ξενερωτικές συμπεριφορές στην αρχή της σχέσης που πρέπει να αποφύγεις!

5 Πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες στην αρχή της σχέσης!

 

1. Χάνεσαι- Ξενερωτικές συμπεριφορές για τις γυναίκες

κινητό χτυπάει

Είναι λογικό να μην έχεις μπει εξαρχής τελείως στο mood της σχέσης. Ωστόσο, το να χάνεσαι και να αργείς να απαντήσεις σε μηνύματα ή τηλέφωνα συνήθως δεν είναι αποδεκτό από τις περισσότερες γυναίκες. Μια τέτοια συμπεριφορά όχι μόνο δε θα ψήσει την κοπέλα σου αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα την ξενερώσει. Απόφυγε την λοιπόν!

Δες επίσης: 5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν!

2. Δε τη γνωρίζεις στους φίλους σου

γυναίκα θυμωμένη άντρασ Ξενερωτικές συμπεριφορές

Το λογικό είναι σιγά σιγά να βγαίνετε ο ένας με την παρέα του άλλου και να γνωρίζετε φίλους. Αν όμως εσύ αρνείσαι πεισματικά να τη γνωρίσεις στην παρέα σου τότε εκείνη θα πιστέψει ότι την κρύβεις και ότι δεν είσαι περήφανος για εκείνη. Φυσικά κάτι τέτοιο θα την κάνει να χάσει όποιον ενθουσιασμό έχει για εσένα. Φρόντισε λοιπόν να μην της δημιουργήσεις τέτοια αρνητικά συναισθήματα.

Δες επίσης: 5 Κοινοί λόγοι που δεν βρίσκεις κοπέλα!

3. Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις

αγκαλιασμένο ζευγάρι

Η αδιαφορία είναι σίγουρα ξενερωτική για τις γυναίκες αλλά και το υπερβολικό ενδιαφέρον και οι υπερβολικές απαιτήσεις το ίδιο. Δεν είναι λογικό λοιπόν να περιμένεις η κοπέλα σου να σου αφιερώνει όλο της το χρόνο ή να σου δίνεται ολοκληρωτικά από τόσο νωρίς. Αυτό είναι κάτι που θα έρθει με τον καιρό και δε θα πρέπει να το βιάζεις.

Δες επίσης: 5 Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

4. Δεν προσέχεις την προσωπική σου υγιεινή

άντρας ντουζ

Αν ήδη από την αρχή της σχέσης έχεις αρχίσει να παραμελείς την υγιεινή σου τότε μην περιμένεις να υπάρχει πολύ μέλλον στο μεταξύ σας! Όπως καταλαβαίνεις κάθε γυναίκα θα ξενερώσει μαζί σου αν δεν είσαι καθαρός και περιποιημένος. Γιατί να ανεχτεί κάτι τέτοιο ειδικά τόσο νωρίς στη σχέση που τα συναισθήματα δεν έχουν προλάβει να γίνουν πολύ έντονα;

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

5. Δεν κάνεις σχέδια για εσάς- Ξενερωτικές συμπεριφορές για τις γυναίκες

ξενερωμένο ζευγάρι Ξενερωτικές συμπεριφορές

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να βλέπουν ότι κάνεις σχέδια για τους δύο σας. Αν εσύ δε το κάνεις τότε πιθανό να πιστέψει ότι δεν την βλέπεις σοβαρά και να ξενερώσει. Βέβαια, αν είστε μαζί ένα μήνα μπορεί να την αγχώσει το να σχεδιάσεις ταξίδι σε ένα χρόνο. Ωστόσο, το να σχεδιάζεις μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο ή μια έξοδο την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα της αρέσει.

Related Posts