κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης ασκήσεις για δικέφαλους

4 Αποτελεσματικές ασκήσεις για τους δικεφάλους!

by tzinav

Τα γυμνασμένα χέρια είναι όνειρο πολλών ανδρών. Φυσικά όμως απαιτούν πολλή δουλειά! Εννοείται ότι μέσα στο ασκησιολόγιο σου για να δυναμώσεις τα χέρια θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται οι σωστές ασκήσεις για τους δικεφάλους. Ακολουθώντας τις ασκήσεις αυτές τακτικά θα δεις ότι οι δικέφαλοι σου θα γίνουν ογκώδεις και γραμμωμένοι.

Αν ονειρεύεσαι να φοράς μπλουζάκια και να εντυπωσιάζεις τότε σίγουρα χρειάζεσαι γυμνασμένους δικεφάλους.  Εξάλλου, η γυμναστική που έχεις να κάνεις για αυτό το σημείο του σώματος είναι κλασική και έχει αποτέλεσμα! Ανακάλυψε λοιπόν 4 αποτελεσματικές ασκήσεις για τους δικεφάλους!

4 Ασκήσεις για τονισμένους δικεφάλους!

 

1. Κάμψεις δικεφάλων με τη μπάρα

κάμψεις δικεφάλου μπάρα

Οι δικέφαλοι σου δε χρειάζονται εξεζητημένες ασκήσεις για να γυμναστούν. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε από τα πιο κλασικά! Οι κάμψεις δικεφάλων με τη μπάρα είναι μια αγαπημένη άσκηση που μπορείς να προσαρμόσεις στο επίπεδο σου. Η εκτέλεση είναι απλή: βάλε στη μπάρα όσο κιλά μπορείς, στάσου όρθιος και κράτα τη μπάρα στο άνοιγμα των ώμων. Με τους αγκώνες κολλητά στους ώμους ξεκίνα να ανεβοκατεβάζεις τη μπάρα. Φρόντισε να κρατάς σταθερό το επάνω μέρος των χεριών και να κινείς μόνο τους πήχεις. Ακόμα, κάνε όλο το εύρος κίνησης, από τέρμα τεντωμένα χέρια μέχρι λυγισμένα ως τους ώμους.

Δες επίσης: Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένα χέρια!

2. Preacher Curls- Ασκήσεις για τους δικεφάλους

preacher curls

Η άσκηση preacher curls μπορεί να εκτελεστεί με μπάρα ή με αλτήρες. Για να την εφαρμόσεις θα χρειαστείς έναν πάγκο Larry Scot για να ακουμπάς τα χέρια σου. Ακούμπησε τους πήχεις σου στον πάγκο, κράτα τη μπάρα στα χέρια στο άνοιγμα των ώμων και φέρε τη μπάρα στο μέρος σου. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια αν επιλέξεις τους αλτήρες.

Δες επίσης: Tips για να μην κάψεις τους μυς σου!

3. Κάμψεις δικεφάλων σφυριά- Ασκήσεις για τους δικεφάλους

κάμψεις σφυριά ασκήσεις για δικέφαλους

Οι κάμψεις- σφυριά είναι μια παραλλαγή των κλασικών κάμψεων στην οποία αλλάζει ο τρόπος που κρατάς τα βάρη. Για την εκτέλεση αυτής της άσκησης θα πρέπει ουσιαστικά οι παλάμες σου να είναι στραμμένες προς την πλευρά σου. Κρατώντας σταθερό το επάνω μέρος και κολλημένους τους αγκώνες στα πλευρά ξεκίνα να ανεβοκατεβάζεις τους πήχεις σου. Είναι σημαντικό να κάνεις όλη την κίνηση του χεριού, δηλαδή από πλήρες τέντωμα μέχρι λύγισμα στον ώμο.

Δες επίσης: 5 Συνήθειες που σαμποτάρουν τους κοιλιακούς σου

4. Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης- Ασκήσεις για τους δικεφάλους

κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης ασκήσεις για τους δικεφάλους

Μια ακόμα αποτελεσματική άσκηση με βαράκια για τους δικέφαλους είναι οι κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης. Για να ξεκινήσεις κάθισε σε έναν πάγκο και κράτα το βάρος στο χέρι σου. Ακούμπησε τον αγκώνα σου επάνω στο πόδι σου και κράτα το χέρι σου τεντωμένο. Στη συνέχεια λύγισε το χέρι προς τα επάνω και φέρε το μέχρι το ύψος του ώμου. Κατέβασε το χέρι και επανάλαβε!

Related Posts