ενοχλημένη γυναίκα άντρας μιλάει κινητό ενοχλητικές συνήθειες

5 Ενοχλητικές συνήθειες που ξενερώνουν την κοπέλα σου!

by tzinav

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μερικές ενοχλητικές συνήθειες, τουλάχιστον που και που. Ακόμα λοιπόν κι αν είσαι ένας πολύ καλός σύντροφος για την κοπέλα σου δε σημαίνει ότι δε γίνεσαι ποτέ ενοχλητικός. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που ορισμένοι άντρες κάνουν που όχι απλά ενοχλούν τη σύντροφο σου αλλά τη φτάνουν στο βαθμό να ξενερώσει.

Είναι αλήθεια ότι μπορεί ασυναίσθητα να κάνεις κάποια πράγματα χωρίς να ξέρεις ότι είναι από εκνευριστικά μέχρι προσβλητικά για τη σχέση σου. Δες λοιπόν 5 ενοχλητικές συνήθειες που ξενερώνουν την κοπέλα σου ώστε να τις κόψεις!

5 Συνήθειες σου που μπορεί να σε κάνουν ενοχλητικό!

 

1. Δε την ακούς ουσιαστικά

ενοχλημένη γυναίκα άντρας μιλάει κινητό ενοχλητικές συνήθειες

Σίγουρα μερικά πράγματα που λέει η κοπέλα σου μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ειδικά αν πρόκειται για ψώνια, μακιγιάζ ή άλλα στα οποία δεν έχεις γνώση. Αν όμως σου μιλάει για κάτι σημαντικό και εσύ δε δίνεις σημασία τότε αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθεί. Το να μην την ακούς ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στη σχέση, ειδικά αν αυτή είναι σοβαρή. Ακόμα πιο ενοχλητικό είναι να ασχολείσαι με το κινητό σου όταν μιλάει! Να είσαι λοιπόν σίγουρος ότι με μια τέτοια συμπεριφορά θα τη χάσεις.

Δες επίσης: 5 Τοξικές ατάκες που δεν πρέπει να λες στις γυναίκες!

2. Δε την συστήνεις σε γνωστούς σου- Ενοχλητικές συνήθειες

άτομα συστήνονται

Μια ακόμα ενοχλητική κίνηση που μπορεί να κάνεις ασυναίσθητα  είναι να μη συστήνεις την κοπέλα σου σε γνωστούς που πετυχαίνεις έξω ώστε είστε μαζί. Αν το κάνεις συστηματικά η σύντροφος σου θα θεωρήσει ότι την κρύβεις ή ότι δεν είσαι περήφανος για τη σχέση σας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι κάτι τέτοιο είναι ικανό να την ξενερώσει πλήρως!

Δες επίσης: 5 Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

3. Την συγκρίνεις με άλλες

ζευγάρι μαλώνει δρόμο ενοχλητικές συνήθειες

Αν ψάχνεις έναν τρόπο να γεμίσεις την κοπέλα σου με ανασφάλειες τότε σύγκρινέ την με άλλες! Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να κάνεις είναι να συγκρίνεις τη σύντροφο σου με μια φίλη σου, με τη μαμά σου ή ακόμα χειρότερα με μια πρώην σου! Αν θεωρείς λοιπόν ότι η κοπέλα σου δεν είναι αρκετά καλή τότε καλύτερα να τη χωρίσεις παρά να της δημιουργείς ανασφάλειες και να τη βάζεις στη διαδικασία μιας συνεχούς σύγκρισης.

Δες επίσης: 5 Σημαντικά σημάδια ότι σε βλέπει μόνο φιλικά!

4. Δεν της δίνεις το χρόνο της- Ενοχλητικές συνήθειες

ζευγάρι καναπές βλέπει τηλεόραση

Το να είναι πετυχημένη η σχέση δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε αχώριστοι! Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται το χώρο και το χρόνο τους. Αν λοιπόν εσύ είσαι πιεστικός και δεν την αφήνεις μόνη της να κάνει ότι θέλει τότε αυτό σίγουρα θα την ενοχλήσει και μπορεί να τη φτάσει σε σημείο να κουραστεί και να ξενερώσει.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που θα κάνουν την κοπέλα σου χαρούμενη!

5. Δεν την περιποιείσαι όταν έχει ανάγκη

γυναίκα στεναχωρημένη άντρας κρεβάτι

Ένας περιποιητικός σύντροφος είναι ότι πιο γοητευτικό για μια γυναίκα. Αν όμως εσύ δεν κάνεις καμία τέτοια κίνηση για την κοπέλα, ούτε ακόμα κι όταν σε έχει ανάγκη, τότε αυτό αργά ή γρήγορα θα την ξενερώσει. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο ενοχλητική αν ζητάς να σε περιποιείται και να σε φροντίζει τη στιγμή που εσύ δεν κάνεις τίποτα για εκείνη!

Related Posts