8 σημάδια ιδανική γυναίκα

8 Σημάδια ότι βρήκες την ιδανική γυναίκα

by Effie M.

Μήπως έχεις βρει την ιδανική γυναίκα και δεν το ξέρεις; Μήπως η σχέση σου δεν είναι απλά άλλη μια σχέση με ημερομηνία λήξης, αλλά το άτομο που πρέπει να μοιραστείς το υπόλοιπο της ζωής σου; Υπάρχουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις από την αρχή, αν πρέπει να επενδύσεις σε αυτό το άτομο;

Ίσως, να μην μπορώ να σου δώσω σίγουρη απάντηση, όμως σίγουρα υπάρχουν μερικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις. Τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με το πως νιώθεις όταν βρίσκεσαι με τη σύντροφο σου ή με το πως λειτουργεί η σχέση σας. Επιπλέον, πρέπει να μπορείς να τα εντοπίσεις στη σχέση σου, έτσι ώστε να μη βιαστείτε για το επόμενο βήμα ή να μη λήξετε μία σχέση που είχε περισσότερες προοπτικές. Ποια είναι αυτά τα σημάδια που δηλώνουν ότι βρήκες την ιδανική γυναίκα; 

Πως να είσαι σίγουρος ότι βρήκες τη γυναίκα της ζωής σου!

1. Γελάτε συχνά μαζί

ιδανική γυναίκα ζευγάρι γελάει

Το γέλιο σημαίνει ευτυχία! Αν γελάς συχνά μαζί με τη σύντροφο σου, της φέρνουν γέλιο τα αστεία σου και εσύ γελάς με τα δικά της, τότε είστε σε καλό δρόμο! Όταν βρεις την ιδανική γυναίκα για σένα, το γέλιο και η χαρά θα είναι αυτά που θα χαρακτηρίζουν τη σχέση σας. Ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, θα μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε μαζί με χιούμορ.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να «σώσεις» μια σχέση!

2. Θέλετε να περνάτε χρόνο μαζί

ζευγάρι τρέχει ιδανική γυναίκα

Το να θέλεις να περνάς αρκετό χρόνο μαζί με το άλλο σου μισό είναι αρκετά σημαντικό για τη σχέση σας! Αν παρά τις δουλείες, τις υποχρεώσεις και τις παρέες, εσύ προτιμάτε να περνάτε όλον τον χρόνο μαζί, τότε είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να μην βαρεθείτε την σχέση εξ αποστάσεως σας!

3. Κάνετε όνειρα για το μέλλονιδανική γυναίκα όνειρα

Είναι αρκετά σημαντικό να έχετε τους ίδιους στόχους και όνειρα για το μέλλον. Να θέλετε τα ίδια πράγματα με λίγα λόγια. Για παράδειγμα, αν εσύ ονειρεύεσαι να κάνεις παιδιά και εκείνη όχι, πρέπει να σκεφτείς καλά αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις τα όνειρα σου για κείνη.  Ακόμα, ξέρεις ότι είναι η ιδανική γυναίκα για σένα, όταν κάθε φορά που ακούς για έναν νέο προορισμό ή μια νέα εμπειρία, θέλεις να το μοιραστείς μαζί της και να τη ζήσετε παρέα!

Δες επίσης: 3 Τρόποι για να διατηρήσετε μια ευτυχισμένη σχέση για πάντα!

4. Υπάρχει εμπιστοσύνηΖευγάρι κρατιούνται χέρι

Η εμπιστοσύνη είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να κρατήσει μία σχέση. Όταν η εμπιστοσύνη μεταξύ ενός ζευγαριού είναι αυτονόητη, τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι πρόκειται για μία σχέση που θα έχει διάρκεια. Αν νιώθεις ότι υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη και από τις δύο πλευρές, τότε ίσως έχεις βρει την ιδανική γυναίκα.

Δες επίσης: Πως να δείξεις στην κοπέλα σου ότι την εμπιστεύεσαι!

5. Κάνετε υποχωρήσεις

Ζευγάρι υποχωρήσεις

Ακόμα, πρέπει να θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις για το άλλο σου μισό. Να βάζεις πίσω τους εγωισμούς σου, να ακούς την πλευρά του άλλου και να ζητάς συγγνώμη, ακόμα και τις φορές που πίστευες ότι έχεις δίκιο. Πρέπει να μπορείς να ελέγξεις την επιμονή και τα νεύρα σου ακόμα και τις φορές που έχει άδικο. Η αγάπη δεν είναι πόλεμος, αλλά συμμαχία!

Δες επίσης: 8 Συνήθειες των τοξικών σχέσεων που βρίσκεις φυσιολογικές!

6. Είσαι ο εαυτός σου με την ιδανική γυναίκαζευγάρι τρώει πίτσα

Επίσης, όταν βρίσκεσαι με την ιδανική γυναίκα, είσαι ο εαυτός σου. Δε χρειάζεται να προσποίησε για κάτι και αυτή το ίδιο. Δε σας νοιάζει να είστε καλοντυμένοι, να μην παραφάτε ή να μην πείτε κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί. Ακόμα και σε διαφωνίες, λέτε την άποψη σας και δεν ντρέπεστε να υποστηρίξετε τα πιστεύω σας. Αν η σύντροφος σου είναι η ιδανική γυναίκα για σένα, δε θα θυμώσει και δε θα νευριάσει μαζί σου για αρκετή ώρα.

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνεις στην αρχή μίας σχέσης!

7. Τα βρίσκετε στο κρεβάτι

ιδανική γυναίκα ζευγάρι κρεβάτι

Προφανώς, και το κρεβάτι δεν μπορεί να λείπει από αυτή τη λίστα. Είναι πολύ σημαντικό σημάδι ότι είσαι με την ιδανική γυναίκα αν περνάτε καλά μαζί στο κρεβάτι. Πρέπει να σε θέλει όσο τη θέλεις και εσύ, και να προκαλείτε και οι δύο το ερωτικό παιχνίδι. Επίσης, ακόμα και σε περιόδους που θα κοιμάστε μαζί πιο σπάνια, λόγω κούρασης ή άλλων παραγόντων, δεν πρέπει να επηρεάζεται η σχέση σας σε σημαντικό βαθμό. Αντίθετα, πρέπει να δίνεις χρόνο στη σύντροφο σου!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

8. Είστε αρκετά χρόνια μαζί

ζευγάρι με δαχτυλίδια γαμου

Αν μετά από ένα αρκετό χρονικό διάστημα, νιώθεις ακόμα την ίδια όρεξη να τη συναντήσεις και τα ίδια συναισθήματα προς αυτή, τότε είναι η ιδανική γυναίκα για σένα. Δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά ότι είναι το άλλο σου μισό όταν έχετε βγει μόνο λίγα ραντεβού. Αντίθετα, αν μετά από 1 ή 2 χρόνια σχέσης, νιώθεις το ίδιο ερωτευμένος μαζί της, μην αργείς put a ring on it!

Related Posts