άντρας σκέφτεται

5 Τρόποι να κάνεις τη πρώην σου να γυρίσει πίσω!

by theman

Ίσως, μόλις βγήκες από μια σχέση, η οποία πίστευες ότι δεν σου κάνει, αλλά πλέον κατάλαβες ότι είναι η ιδανική για σένα. Ακόμη, μπορεί εκείνη να σε χώρισε και να μην μπορείς να τη βγάλεις από το μυαλό σου. Φυσικά, δεν μπορεί κάνεις να πει με σιγουριά ότι και η πρώην σου θα θέλει επανασύνδεση. Ωστόσο, εφόσον πιστεύεις ότι αξίζει, τότε υπάρχουν κάποιες τακτικές που μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες να γυρίσει πίσω σε εσένα. Δες, λοιπόν, ποιοι είναι οι 5 τρόποι να κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω!

Πώς θα κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω;

1. Δώσε χώρο και χρόνο

Τρόποι να κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω

Εάν πιέσεις τις καταστάσεις, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα πετύχεις ακριβώς το αντίθετο. Οφείλεις να της δώσεις χώρο και χρόνο, ώστε να σκεφτεί και εκείνη κάποια πράγματα. Άλλωστε, μπορεί μετά να γυρίσει μόνη της πιο συνειδητοποιημένη. Δε χρειάζεται να παρακαλάς για να γυρίσει και μην την βομβαρδίζεις με μηνύματα ότι της λείπεις. Ναι μεν αρέσει στις γυναίκες να τις διεκδικείς, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά η προσπάθεια φτάνει σε σημείο ξενερωτικό και πιεστικό.

Δες επίσης: Τι να κάνεις αν έχεις κολλήσει με την πρώην σου

2. Ανανέωσε την εμφάνιση σου

χαρούμενος άντρας

Γενικά, δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από έναν χωρισμό, ένας από τους δύο κάνει τρομερό glow up. Και είναι ακόμα πιο συχνό φαινόμενο, να θέλει ο άλλος να τα ξανά βρουν λόγω αυτής της ανανέωσης. Η αλήθεια είναι πως βλέπεις τον άλλον με άλλη ματιά, αναγνωρίζεις πόσο ελκυστικός είναι και τον θέλεις πάλι πίσω. Για αυτό, εάν θέλεις να κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω, μπορείς να ανανεωθείς κάνοντας ένα νέο κούρεμα ή πάρε καινούρια ρούχα. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις το χαμόγελο σου. Όπως και να έχει, μια αλλαγή σίγουρα θα είναι θετική.

Δες επίσης: Τι να αποφύγεις αν θέλεις πίσω την πρώην σου!

3. Γνώρισε νέο κόσμο

διασκέδαση με παρέα

Δεν είναι κακό όσο καιρό είσαι χωρισμένος να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, ακόμα και να βγεις ραντεβού με άλλες κοπέλες. Έτσι, θα μπορέσεις να συλλέξεις εμπειρίες και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Επίσης, θα καταλάβεις πολύ συνειδητά εάν όντως θέλεις πίσω την πρώην σου ή απλά ήταν παρόρμηση της στιγμής.

Δες επίσης: Τι λένε οι ειδικοί για την επανασύνδεση με την πρώην!

4. Κάνε αυτοκριτική

άντρας σκέφτεται

Εάν έκανες όλα τα προηγούμενα και ακόμα επιμένεις στην απόφαση ότι τη θέλεις πίσω και περιμένεις, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις την αυτοκριτική σου. Κάτσε μόνος σου και σκέψου τι σας οδήγησε τον χωρισμό, τι μπορεί να πήγε λάθος και αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι για να αποφύγετε το ενδεχόμενο χωρισμού.

Δες επίσης: Τι σημαίνει στα αλήθεια το να μείνεις φίλος με την πρώην σου!

5. Βρες την αυτοπεποίθηση σου και διεκδίκησε την από την αρχή

λουλούδια σε γυναίκα Τρόποι να κάνεις την πρώην σου να γυρίσει πίσω

Δες επίσης: Ο καλύτερος τρόπος να την κάνεις να επιστρέψει μετά το χωρισμό

Είναι απόλυτα φυσιολογικό και επόμενο, να πέσει λίγο η αυτοπεποίθηση σου μετά από έναν χωρισμό. Ωστόσο, πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις τα πάνω σου και να συνεχίσεις τη ζωή σου με ή χωρίς αυτήν. Εάν, ακολουθήσεις όλα τα προηγούμενα βήματα, τότε λογικά θα έχεις καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία και ότι μπορείς να περνάς καλά. Έτσι, ανακτάς τις δυνάμεις σου και την αυτοεκτίμηση σου.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα αποχής, να ξανά κάνεις την τελευταία σου κίνηση. Να τη διεκδικήσεις από την αρχή. Προσπάθησε να είσαι διακριτικός και όχι πιεστικός. Επίσης, δείξε της ότι έχεις βελτιωθεί και διεκδίκησε την με τον τρόπο που πιστεύεις ότι θα την κολάκευε. Για παράδειγμα, στείλε της λουλούδια στο σπίτι της με ένα όμορφο και ρομαντικό γράμμα.

Related Posts