ζευγάρι τρώει ιταλικό σε πρώτο ραντεβού

Τι θέματα να συζητήσετε στο πρώτο ραντεβού

by Effie M.

Σίγουρα σου έχει συμβεί να βρίσκεσαι σε ένα πρώτο ραντεβού με μία κοπέλα και να μην ξέρεις τι να τη ρωτήσεις! Λίγο το άγχος, λίγο η περιέργεια αλλά και ο φόβος να μην πεις κάτι που δεν πρέπει, μπορεί να οδηγήσουν σε μία άβολη συνθήκη με μεγάλες παύσεις και αμηχανία. Το πρώτο ραντεβού είναι ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να καθορίσει την πορεία της σχέσης σας! Για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος!

Όταν πρόκειται να συναντήσεις μία κοπέλα για πρώτη φορά, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα! Ειδικά αν έχετε γνωριστεί μέσω dating app, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεμείνεις από θέματα συζήτησης. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μία ερώτηση που δεν πρέπει, ή μία κίνηση που μπορεί να την παρεξηγήσει! Για αυτό είναι καλό, να έχεις σκεφτεί από πριν τι θέλεις να μοιραστείς μαζί της, για να σε γνωρίσει λίγο καλύτερα! Επίσης, πρέπει να της δώσεις χρόνο να μοιραστεί και αυτή μαζί σου όλα όσα θέλει! Δες παρακάτω μερικές προτάσεις για το τι θέματα να συζητήσετε στο πρώτο ραντεβού!

Θέματα συζήτησης για ένα επιτυχημένο ραντεβού!

Παιδικά χρόνιαζευγάρι κάνει ποδήλατο - πρώτο ραντεβού

Ένα θέμα συζήτησης που είναι σίγουρα ενδιαφέρον είναι τα παιδικά σας χρόνια! Ρώτησε τη για τον τόπο καταγωγής της και για ευχάριστες παιδικές αναμνήσεις που της έχουν μείνει αξέχαστες! Μοιράσου και εσύ κάποιες αστείες ιστορίες, που ξέρεις πως προκαλούν γέλιο και καλή εντύπωση στον συνομιλητή, για να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας! Με αυτόν τον τρόπο ίσως βρείτε κοινές εμπειρίες, και είναι μία καλή αρχή συζήτησης για το πρώτο ραντεβού!

Δες επίσης: 5 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν βγεις ραντεβού

Χόμπι – Δραστηριότητες

ζευγάρι βλέπει ταινία - πρώτο ραντεβού

Ακόμα, μπορείς να τη ρωτήσεις τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο της χρόνο! Έτσι, ίσως βρείτε ένα κοινό χόμπι, όπως για παράδειγμα οι ταινίες ή οι σειρές, και να συζητήσετε κάτι σχετικά με αυτό. Τα χόμπι είναι μια καλή αφορμή για να της ζητήσεις να ξαναβρεθείτε, για να πάτε σινεμά, ή να δείτε μια ταινία που συζητήσατε πως σας αρέσει! Αν δεν έχετε κοινά χόμπι, καλό είναι να δείξεις ενδιαφέρον για αυτά που της αρέσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα της δείξεις πως ενδιαφέρεσαι και για την ίδια.

Δες επίσης: 5 Ανδρικά χόμπι που αρέσουν στις γυναίκες

Φοιτητικά χρόνια – πρώτο ραντεβού

ζευγάρι συζητά

Επίσης, ένα θέμα που προκαλεί τις περισσότερες φορές γέλιο, άπειρες μικρές ιστορίες και κοινές εμπειρίες είναι, τα φοιτητικά χρόνια! Αν δεις πως η συζήτηση τραβάει, μπορείτε να μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούσαν σαν φοιτητές. Καθηγητές, εξεταστικές, πάρτι και ξενύχτια… Το ένα θέμα θα οδηγήσει στο άλλο, και πριν το καταλάβετε θα έχετε γνωριστεί αρκετά καλύτερα! Πρόσεχε όμως! Μη μονοπωλείς το ενδιαφέρον, και αν δεις πως η συζήτηση ξεφεύγει, άλλαξε θέμα ευγενικά!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να σπάσεις τον πάγο σε ένα ραντεβού!

Καριέρα – πρώτο ραντεβού

γυναίκα δουλεύει - καριέρα

Η καριέρα είναι άλλο ένα ιδανικό θέμα προς συζήτηση για το πρώτο ραντεβού! Ρώτα τη για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της για το μέλλον και μοιράσου και εσύ μαζί της σχετικές πληροφορίες για να σε γνωρίσει καλύτερα! Όμως, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως δεν πρέπει να καταλήξει η συζήτηση για τα επαγγελματικά σας, συνέντευξη για εργασία! Για αυτό, πρόσεχε μην της πεις κάτι που θα την κάνεις να νιώσει άβολα!

Δες επίσης: 13 Δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα & την ζωή σου!

Κατοικίδια

ζευγάρι βγάζει βόλτα σκυλιά - πρώτο ραντεβού

Αν έχεις κατοικίδιο, τότε θεωρώ πως είναι η τελευταία ευκαιρία να μιλήσεις για αυτό! Το ίδιο ισχύει και για εκείνη! Εξάλλου ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιου, δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να μιλήσει για αυτό! Ακόμα, αν ένας από τους δύο είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν καθόλου τα ζώα, είναι καλό να είναι γνωστό από το πρώτο ραντεβού! Τέλος, ποτέ δεν ξέρεις – μπορεί το επόμενο ραντεβού σας να είναι μία βόλτα με τα σκυλιά σας!

Δες επίσης: 5 Αλήθειες για την συγκατοίκηση με την κοπέλα σου!

Φαγητό – πρώτο ραντεβού

ζευγάρι μαγειρεύει- πρώτο ραντεβού

Αν σας δοθεί η ευκαιρία, μπορείτε να συζητήσετε για τις προτιμήσεις σας στο φαγητό! Τι τύπος είναι; Προτιμά μαγειρευτό ή junk food; Μήπως δεν τρώει κρέας; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ της στο μαγείρεμα; Ποια είναι η δική σου; Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να συζητήσεις σχετικά με το φαγητό και το ποτό αντίστοιχα. Εξάλλου, ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

Ταξίδια – πρώτο ραντεβού

διαβατήρια για ταξίδι

Κλείνοντας, τα ταξίδια είναι ένα ιδανικό θέμα συζήτησης για το πρώτο ραντεβού! Ρώτα την που έχει ταξιδέψει ή που θα ήθελε να ταξιδέψει. Μοιράσου πληροφορίες και εμπειρίες από προορισμούς που έχεις επισκεφτεί ή ζήτα της να μοιραστεί η ίδια!

Related Posts