άντρας γυμνάζεται δυνατά χέρια

5 Χρήσιμα tips εκγύμνασης για δυνατά χέρια

by tzinav

Όλοι οι άντρες θέλουν να έχουν μεγάλα και δυνατά χέρια. Βέβαια αυτό δε συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Αν θέλεις δυνατά χέρια θα πρέπει να ακολουθήσεις το σωστό πλάνο εκγύμνασης και να εφαρμόσεις τις κατάλληλες συμβουλές.

Πράγματι, τα χέρια είναι η μυϊκή ομάδα που οι περισσότεροι άντρες στοχεύουν να γυμνάσουν. Εξάλλου, τα γυμνασμένα χέρια, από το δικέφαλο μέχρι και τον πήχη, είναι άκρως γοητευτικά! Ανακάλυψε λοιπόν 5 χρήσιμα tips εκγύμνασης για δυνατά χέρια!

5 Συμβουλές για να δυναμώσεις τα χέρια σου!

 

1. Απόκτησε καλές βάσεις

άντρας μπάρα χέρια

Είναι πολύ σημαντικό πριν επιδοθείς με ζήλο στη γυμναστική να έχεις καλές βάσεις. Αυτό θα σε αποτρέψει από το να κάνεις λάθη που πιθανό να σε τραυματίσουν. Φρόντισε λοιπόν να δυσκολεύεις προοδευτικά το πρόγραμμα σου και μόνο αν έχεις αποκτήσεις τις κατάλληλες βάσεις για να προχωρήσεις.

Δες επίσης: Οι 4 καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένα χέρια!

2. Απόκτησε ποικιλία στο πρόγραμμα εκγύμνασης σου

άντρας γυμνάζεται δυνατά χέρια

Το να ακολουθείς διαρκώς το ίδιο πρόγραμμα ασκήσεων για τα χέρια σου κάποια στιγμή θα σταματήσει να φέρνει αποτέλεσμα. Είναι καλύτερα λοιπόν να εναλλάσσεις τις ασκήσεις για τα χέρια σου. Εξάλλου, κάθε άσκηση μπορεί να γυμνάζει άλλο μυ του χεριού, κι έτσι να πετύχεις ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Δες επίσης: 5 Σημεία του σώματος που γυμνάζονται δύσκολα! 

3. Δώσε βάση στη διατροφή σου αν θέλεις δυνατά χέρια

φέτα αβοκάντο

Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα από τη γυμναστική στα χέρια σου. Μπορεί λοιπόν εσύ να τα κάνεις όλα σωστά όσον αφορά τη γυμναστική αλλά αν δεν τρως τότε η μυϊκή μάζα σου δε θα αυξηθεί. Φρόντισε λοιπόν να τρως αρκετή πρωτεΐνη αλλά και υδατάνθρακες για την αποκατάσταση των μυών σου μετά τη γυμναστική και για να δεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δες επίσης: 4 Αποτελεσματικές ασκήσεις για τους δικεφάλους!

4. Μην το παρακάνεις με τα κιλά

άντρας άρσεις δικεφάλων

Τα βάρη είναι ο ιδανικός τρόπος για να δεις τα χέρια σου να γίνονται δυνατά. Ωστόσο, αυτό απαιτεί μεθοδικότητα. Μην το παρακάνεις με τα κιλά και μην υπερφορτώνεσαι καθώς έτσι διατρέχεις τον κίνδυνο να τραυματιστείς και να πας το πρόγραμμα σου πίσω μέχρι να αποκατασταθείς.

Δες επίσης: 5 Τρόποι να ξεπεράσεις το πιάσιμο μετά την άσκηση

5. Γυμνάσου συστηματικά και με υπομονή για δυνατά χέρια

άντρας κάμψεις βάρη

Να είσαι προετοιμασμένος ότι δε θα δεις αλλαγή στα χέρια σου από τη μια μέρα στην άλλη. Για να έχεις δυνατά χέρια θα πρέπει να ακολουθείς πιστά και συστηματικά το πρόγραμμα που σου έχει βγάλει ο γυμναστής σου και να μην έχεις μεγάλες διακυμάνσεις. Με άλλα λόγια, το να γυμνάσεις στα χέρια σου είναι ένας στόχος που απαιτεί προσήλωση και υπομονή.

Related Posts